Τα παλιά βιβλία πάνε... στο Athens Heart

Τα παλιά σας βιβλία βρίσκουν νέους αναγνώστες, κι εσείς βρίσκετε νέα βιβλία. Και όλα αυτά, εντελώς δωρεάν. Πού; Στο ισόγειο του Athens Heart, όπου άνοιξε τις πόρτες της η πρώτη μεγάλη ανταλλακτική βιβλιοθήκη της Αθήνας.
Τα παλιά βιβλία πάνε... στο Athens Heart
Υπέροχα νέα για τους... χτυπημένους από την κρίση βιβλιοφάγους. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ισογείου, στο εμπορικό κέντρο athensheart, λειτουργεί εδώ και λίγες μέρες η νέα ανταλλακτική βιβλιοθήκη της Αθήνας.

Εδώ, τα παλιά σας βιβλία κερδίζουν μια θέση σε... καινούριο ράφι, κι εσείς κερδίζετε τόσα βιβλία όσα φέρατε, εντελώς δωρεάν. Για την έναρξη λειτουργίας της ανταλλακτικής βιβλιοθήκης, στα ράφια έχουν τοποθετηθεί εφτακόσια βιβλία των εκδόσεων Άγκυρα, Greekbooks, Καστανιώτης, Μεταίχμιο, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, κ.α. Η συλλογή, βέβαια, θα εμπλουτίζεται μέρα με τη μέρα, ανάλογα με τις προσθήκες και τις προτιμήσεις των βιβλιόφιλων επισκεπτών της.

Οι Book Crossers της Αθήνας βρήκαν, επιτέλους, την μόνιμη στέγη τους. Η βιβλιοθήκη λειτουργεί από Τρίτη έως Παρασκευή μόνο απογεύματα, από τις 17.00 έως τις 21.00, και τα Σάββατα από τις 11.00 έως τις 16.00.

Εμπορικό Κέντρο athensheart, Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας, τηλ.:  210 3414105
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v