ΤΕΧΝΕΣΒΙΒΛΙΟ

Λέοναρντ Κοέν: "Νέο" βιβλίο με στίχους

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΙΑΝΟΣ η οριστική έκδοση ποιημάτων και τραγουδιών του Λέοναρντ Κοέν, τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του «Το βιβλίο του Πόθου».

Λέοναρντ Κοέν: Νέο βιβλίο με στίχους

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΙΑΝΟΣ η οριστική έκδοση ποιημάτων και τραγουδιών του Λέοναρντ Κοέν, "ο Ξένος" τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του «Το βιβλίο του Πόθου».

Το βιβλίο συγκεντρώνει ποιήματα και τραγούδια από την πορεία του μέσα στο χρόνο.

Αυστηρός στην τέχνη της ποιήσεως και του τραγουδιού, ο Λέοναρντ Κοέν καταθέτει την αγωνία και την ταραχή του για τους ανθρώπους και τον κόσμο όπως τον προσλαμβάνει εκείνος. Προσωπικές σχέσεις, τοπία, η Ύδρα, ο δρόμος προς τη Λάρισα, ένα ελληνικό στρώμα, το Λος Άντζελες, ο Καναδάς, το Παρίσι, το Λονδίνο, ο Χίτλερ, το Ισραήλ, το Μανχάταν, η Τσιγγάνα και άλλοι τόποι και άλλες φωνές, προσθέτουν στην μυθολογία του.

Στη Μουσική του "Ξένου" υπάρχουν οι παρακάτω ενότητες: Ας συγκρίνουμε τις μυθολογίες, Το κουτί με τα μπαχάρια της Γης, Λουλούδια για τον Χίτλερ, Τα παράσιτα του Παραδείσου, Τραγούδια του Λέοναρντ Κοέν, Επιλεγμένα Ποιήματα 1956-1968, Όμορφα χαμένοι, Τραγούδια από ένα δωμάτιο, Τραγούδια αγάπης και μίσους, Η ενέργεια των σκλάβων, Καινούργιο δέρμα για την παλιά τελετή, Ο θάνατος του εραστή κυριών, Ο θάνατος ενός γυναικά, Πρόσφατα τραγούδια, Το βιβλίο του ελέους, Διάφορες στάσεις, Είμαι ο άνθρωπός σου, Το μέλλον, Σκόρπια ποιήματα.

«Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ»
Επιλογή από ποιήματα και τραγούδια
Μεταγραφή: Λίνα Νικολακοπούλου
Συνεργάστηκε η Δάφνη Αλεξανδρή
Σειρά IANOS ο Μελωδός

σελίδες: 424
Τιμή: 25€

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v