Ωραία ελληνικά κόμικς για να τσεκάρεις

Αν θες να ψαχτείς λίγο περισσότερο με ελληνικά κόμικς, έχουμε μερικές προτάσεις για εσένα. (Αλήθεια, όμως, έχει τόσα πολλά για να ανακαλύψεις.)
Ωραία ελληνικά κόμικς για να τσεκάρεις
Τα κόμικς είναι μία από τις πιο προσιτές μορφές τέχνης, και είναι τέλειο να βλέπουμε στην Ελλάδα να ανεβαίνουν όλο και περισσότερο. Με περισσότερους δημιουργούς να εκδίδουν τις δουλειές τους, και με το κοινό να ψάχνεται σε λίγο πιο βαθιά νερά από τους κλασικούς, μέινστριμ τίτλους.

Και αν θες να ψαχτείς κι εσύ, έχουμε μερικές προτάσεις για εσένα.

Logicomix

Δεν θα σταματήσουμε να προτείνουμε αυτό το βιβλίο ποτέ. Θα ηρεμήσουμε μέχρι να το έχουν διαβάσει όλοι, επειδή είναι υπέροχο. Και επειδή μας έκανε να αγαπήσουμε λίγο παραπάνω τα Μαθηματικά, κάτι που δεν πιστεύαμε ότι ήταν δυνατό να συμβεί με κανέναν τρόπο.

Porn Flakes

Και πάμε σε κάτι τελείως διαφορετικό. Μην σε σοκάρει ο τίτλος και το εξώφυλλο. Δηλαδή να σε σοκάρει, αλλά όχι για το περιεχόμενο. Επειδή αυτό το βιβλίο είναι μια πανέξυπνη σάτιρα της τόσο περίεργης σχέσης που έχει σήμερα ο άνθρωπος με το σεξ. Και θα σε κάνει να κλαις από τα γέλια.

Αιθεροβάμονες

Στιγμές που «παγώνουν» στο χρόνο. Μορφές καθημερινές που επιχειρούν να αγγίξουν το άυλο. Σουρεαλιστικές στιγμές. Σε μια καθημερινότητα οικεία αλλά και εξωτική, απλοί άνθρωποι συλλογίζονται, ονειρεύονται, αιθεροβατούν. Και εσύ ταυτίζεσαι μαζί τους.

Η μεγάλη βδομάδα του Πρεζάκη

Βήμα πρώτο: Σταμάτα να συμμετέχεις σε κουβέντες γύρω από το ζήτημα των ναρκωτικών και του πώς αντιμετωπίζουμε τους ναρκομανείς.
Βήμα δεύτερο: Διάβασε αυτό το βιβλίο.
Βήμα τρίτο: Είσαι πλέον έτοιμος να κάνεις σοβαρή συζήτηση για το θέμα των ναρκωτικών.

Μυστήρια πράματα

Ιστορίες για τέρατα και βρικόλακες στην επαρχιώτικη Ελλάδα του 19ου αιώνα; Θα πούμε ένα γιγάντιο ναι, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΒΟΥΚΟΛΙΚΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΪΝΣΤΡΙΜ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ. Συγγνώμη για τα κεφαλαία, απλά λατρεύουμε τόσο πολύ αυτό το είδος μυθοπλασίας.

Γρα-Γρου

Θα είναι σαν να διαβάζεις Τομ Ρόμπινς, αλλά δεν θα ‘ναι. Στην πραγματικότητα, θα διαβάζεις Γιάννη Παλαβό, και διαβάζουμε ό,τι γράφει ο Γιάννης Παλαβός. Ειδικά αν είναι ένα κόμικ με τόσους πολλούς παράξενους χαρακτήρες.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v