ΤΕΧΝΕΣΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Inbetwoin: Έκθεση του Δ. Κουτσιαύτη στην Αθηναΐδα

Οι ανθρώπινες σχέσεις και η ανάγκη επικοινωνίας χώρων και πρόσωπων απασχολούν τον εικαστικό Δημήτρη Κουτσιαύτη, στην έκθεση που παρουσιάζει στην Αθηναΐδα.

Inbetwoin: Έκθεση του Δ. Κουτσιαύτη στην Αθηναΐδα

Με την ατομική έκθεση "Inbetwoin" ο εικαστικός Δημήτρης Κουτσιαύτης επιδιώκει να αποκαλύψει μια πρωτοποριακή, πολυδιάστατη εμπειρία στο φιλότεχνο κοινό στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς από τις 7 έως τις 28 Νοεμβρίου 2013. Η έκθεση παρουσιάζει τη νέα ενότητα έργων του καλλιτέχνη με εγκαταστάσεις, γλυπτά και ζωγραφικά έργα.

Η "Inbetwoin", κινείται ανάμεσα στις σημερινές σχέσεις και στην ανάγκη επικοινωνίας χώρων και πρόσωπων. Οι εικαστικές συνθέσεις του Δημήτρη Κουτσιαύτη αλληλεπιδρούν και συνομιλούν για αυτή την ανάγκη, ενώ ταυτόχρονα εκφράζουν τη δυνατότητα της αρμονικής τους συνύπαρξης.

Ο Δημήτρης Κουτσιαύτης γεννήθηκε το 1963 στο Αγρίνιο. Από το 1985 έως το 1986 παρακολούθησε σχολή κεραμικής στην Αθήνα. Από το 1986 έως το 1991 σπούδασε ζωγραφική (εργαστήριο Νίκου Κεσσανλή και Δημοσθένη Κοκκινίδη) στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας. Έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα, στη Γερμανία και σε δημόσια συλλογή στο Ευρωπαϊκό Γραφείο Ευρεσιτεχνιών στο Μόναχο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v