Εκθεση εξωφύλλων της Athens Voice στο Μπενάκη

Εκθεση με τα έργα τέχνης που φιλοξένησε στην πρώτη της σελίδα τον χρόνο που πέρασε διοργανώνει η Athens Voice σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη. Οι δημιουργίες 66 σημαντικών Ελλώνων και ξένων θα περιμένουν την... δεύτερη (και σημαντικότερη) ανάγνωση από τις 16 Ιουνίου έως τις 23 Αυγούστου.

Εκθεση με τις δημιουργίες- εξώφυλλα που φιλοξένησε όλο τον χρόνο διοργανώνει η επιτυχημένη free press εβδομαδιαία εφημερίδα Athens Voice.

Στο μουσείο Μπενάκη, από τις 16 Ιουνίου έως τις 23 Αυγούστου θα εκτίθενται τα πρωτότυπα έργα 66 Ελλήνων και ξένων ζωγράφων, εικονογράφων, αρχιτεκτόνων, γραφιστών, φωτογράφων, γελοιoγράφων και graffiti artists που με άξονα την ιδέα για ”τέχνη της πόλης” στόλισαν τα εξώφυλλα της A.V. και μίλησαν μέσα από αυτά.

”Ο τόπος της τέχνης αναμετριέται με τον υπερ-τόπο της επικοινωνίας, ο οποίος με τη σειρά του καταλαμβάνει όλο και περισσότερο χώρο της πόλης”, αναφέρει το δελτίο τύπου. Δεν ξέρουμε αν θα συμφωνήσουμε με τη διατύπωση- πρέπει άλλωστε πρώτα να καταλάβουμε τι εννοεί. Πάντως η έκθεση είναι ενδιαφέρουσα.

Παράλληλα, από την Athens Voice- Book κυκλοφορεί το βιβλίο με τα εξώφυλλα, που εκτός αυτών περιλαμβάνει βιογραφικά στοιχεία και κείμενα των δημιουργών.

”Η τέχνη στην πρώτη σελίδα- 66 Καλλιτέχνες δημιουργούν για την Athens Voice”: Αθήνα, Μουσείο Μπενάκη – Κτήριο οδού Πειραιώς (Πειραιώς 138 και Ανδρονίκου, Δευτέρα- Τρίτη κλειστά, Τετάρτη Πέμπτη 10- 18.00, Παρασκευή- Σάββατο 10- 22.00, Κυριακή 10- 18.00.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v