Η Αιμιλία Κουγιά διοργανώνει και παρουσιάζει στο καφέ του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, την ατομική έκθεση ζωγραφικής του Γιάννη Γκόγκου με τίτλο «Ίχνη παρουσίας»
Ξεδιπλώνοντας το νήμα που συνδέει τα έργα των 42 σύγχρονων καλλιτεχνών της έκθεσης Μίτοι για την εποχή μας, που φιλοξενείται στο Λόφος art project της Κυψέλης.
Μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις σύγχρονης και μοντέρνας τέχνης φιλοξενείται στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, σε ένα ταξίδι από τον Monet έως τον Warhol.
Η γνωστή αίθουσα τέχνης Athanasiadou Gallery μετακομίζει από τον Νοέμβριο στο Κουκάκι, και εγκαινιάζει τον νέο της χώρο με το πρότζεκτ «Hazy Cosmic Jive!» των Ειρήνης Λιναρδάκη και HOPE.
Το NYX Esperia Palace και η Sianti Gallery καθιερώνουν έναν νέο δίαυλο πολιτισμού και φιλοξενίας στην καρδιά της Αθήνας, με την ατομική έκθεση γλυπτικής του Στάθη Αλεξόπουλου.
Μια σπουδαία έκθεση φέρνει καλλιτέχνες από διαφορετικές γενιές και χώρες στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, για να πλάσουν ολόκληρους κόσμους μόνο με δύο χρώματα: Το άσπρο και το μαύρο.