Η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Έλλη Παπακωνσταντίνου επιστρέφει στην Ελλάδα για να παρουσιάσει τη νέα της δημιουργία, μια καμπαρέ performance με τον παράδοξο τίτλο HOLY BITCH!
Απολαυστική σάτιρα, καυστικό χιούμορ και θεατρική μαγεία: το Dr. Strangelove του Κιούμπρικ ζωντανεύει στη σκηνή του Μεγάρου, σε μια βραδιά που υπόσχεται ανατροπές.
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται την άνοιξη με το καθιερωμένο πλέον Φεστιβάλ της Άνοιξης, παρουσιάζοντας την παράσταση REQUIEMS του Ballet Preljocaj.
Θέατρο, συναυλίες και παραστάσεις χορού σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία σε όλη την χώρα περιλαμβάνει το πρόγραμμα Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός που μόλις ανακοινώθηκε.
Σε ένα μείγμα ελληνικών και λαντίνο (της γλώσσας που μιλούσαν οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης) παρουσιάζεται η νέα παράσταση της Λυρικής, σε κείμενο του Λέοντα Νάαρ.