Καραμέλες Ούζου: Κωμωδία μυστηρίου στο Από Μηχανής Θέατρο Ο Σταύρος Νικολαΐδης σκηνοθετεί το σπαρταριστό έργο του Γιάννη Γαλανόπουλου κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Από Μηχανής Θέατρο.
Τα Δευτερότριτα: 10 ωραία θέατρα για να ξεκινάνε καλά οι εβδομάδες σου Καμία Δευτέρα (και ούτε Τρίτη) δεν είναι βαρετή, αν βλέπεις συναρπαστικό θέατρο. Εντός, δέκα από τις καλύτερες παραστάσεις για να ξεκινήσεις.
Είδαμε τον Εχθρό του Λαού του Τ. Οστερμάγερ Μεγάλη επιτυχία και συχνά sold out στο θέατρο Κνωσός για την παράσταση με την διεθνή καριέρα που δικαίως κερδίζει και το ελληνικό κοινό.
Το wine bar «Taniko» επιστρέφει στο Studio Μαυρομιχάλη Μετά την επιτυχημένη του πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2025, το wine bar «Taniko» επιστρέφει για 8 μόνο παραστάσεις στο Studio Μαυρομιχάλη.
«HIV» του Θανάση Τριαρίδη στο Θέατρο Άβατον Η Λίλα Παντελίδου, μετά την περσινή επιτυχία της παράστασης, HIV, επιστρέφει στο έργο του Θανάση Τριαρίδη, προσεγγίζοντάς από την αρχή και παρουσιάζοντας μια νέα, τελείως διαφορετική παράσταση.
Επέτειος Πολυτεχνείου: Παραστάσεις, μνήμες και δράσεις που φωτίζουν τη Δημοκρατία Η Αθήνα τιμά το Πολυτεχνείο με θεατρικές παραστάσεις, δράσεις και αφηγήσεις που ζωντανεύουν μνήμες.
Ιερά Οδός 343: Μαρτυρίες από το Δρομοκαΐτειο στο Μπάγκειον Για δεύτερη χρονιά επιστρέφει στο Μπάγκειον η παράσταση που σκηνοθετεί ο Βασίλης Παχουνδάκης, βασισμένη στο έργο της Μαρίας Φαφαλιού.
Wonnangatta: Αυστραλιανό θέατρο στο Αγγέλων Βήμα Στο πλαίσιο του αφιερώματος στο θέατρο της Αυστραλίας, το Αγγέλων Βήμα παρουσιάζει το Wonnangatta του Άνγκους Τσερίνι, για λίγες παραστάσεις.
Άκου μικρέ… Ο Πειραιάς βομβαρδίστηκε: Θεατρικό ντοκιμαντέρ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά Η θεατρική ομάδα Μεμένταλ παρουσιάζει το θεατρικό ντοκιμαντέρ του Ερμή Περιστέρη και του Σπύρου Ασημένου, από τις 13 Νοεμβρίου στη Σκηνή Ωμέγα.
Εντολή: Η Νάντια Δαλκυριάδου σκηνοθετεί Διδώ Σωτηρίου Το εμβληματικό έργο της Διδώς Σωτηρίου σκηνοθετεί η Νάντια Δαλκυριάδου για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Noūs στην Κυψέλη.