10 άχαστες θεατρικές παραστάσεις για τον Νοέμβρη Ένας από τους πιο γεμάτους θεατρικούς μήνες ξεκίνησε μόλις, κι εμείς (δυσκολευτήκαμε αλλά) σου διαλέξαμε μόνο 10 από τις παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσεις.
AURORA: Μια παράσταση χορού στις 14-18 Δεκεμβρίου στο ΠΛΥΦΑ Ο χορογράφος Σπύρος Κουβαράς και η ελληνογαλλική ομάδα σύγχρονου χορού Synthesis 748 Dance Co. επιστρέφουν στο ΠΛΥΦΑ.
«Festen» του Τόμας Βίντερμπεργκ στο Θέατρο Άλμα Το «Festen» του Τόμας Βίντερμπεργκ, η πρώτη και πιο εμβληματική ταινία του κινήματος «Δόγμα 95», έρχεται στο Θέατρο Άλμα.
«Ανεξάρτητα Kράτη» στο Θέατρο Χώρα Το δημοσιογραφικό δράμα των Αντώνη Τσιοτσιόπουλου και Γιώργου Παλούμπη ανεβαίνει στο Θέατρο Χώρα.
«Τρώμε, παιδιά» σε σκηνοθεσία Άννας Μαρίας Ιακώβου στο Θέατρο 104 Μια μαύρη σουρεαλιστική κωμωδία για την ελληνική οικογένεια, εμπνευσμένη από το «Κεκλεισμένων των θυρών» του Ζαν Πωλ Σαρτρ ανεβαίνει στο Θέατρο 104.
Αγαπητέ Μ@λάκα στο Μικρό Γκλόρια Η σπουδαία Βιρζινί Ντεπάντ με τα εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Η Κασέτα της Λούλας Αναγνωστάκη: Μια παράσταση για καλό σκοπό στο Θέατρο Σταθμός Μια θεατρική βραδιά για την ενίσχυση των Φίλων Αρχείων Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας (ΑΣΚΙ) στο Θέατρο Σταθμός, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου.
Πετρόμπεης: Μια παράσταση που ξεχειλίζει από Ιστορία για 3η σεζόν στο studio Μαυρομιχάλη Στηριγμένη σε αποσπάσματα από το βιβλίο του Π. Μπουκάλα για τον μανιάτη προεστό, η παράσταση συνεχίζει να κερδίζει το κοινό για 3η χρονιά.
«Η Δημοπρασία» του Σταύρου Τσιώλη με τον Αργύρη Μπακιρτζή στο Baumstrasse Ο Αργύρης Μπακιρτζής παρουσιάζει το μονόπρακτο έργο «Η Δημοπρασία» του Σταύρου Τσιώλη.
Μια άλλη Θήβα για τρίτη χρονιά στο Θέατρο Κνωσός Μια παράσταση που σημείωσε αλλεπάλληλα sold out και παρατάσεις από το 2022 που πρωτοανέβηκε ως σήμερα, μεταφέρεται στο Θέατρο Κνωσός.