Αόριστος: Μια παράσταση… συλλογική ψυχανάλυση στο ΠΛΥΦΑ
Η Λουκία Ανάγνου διασκευάζει και σκηνοθετεί μια παράσταση βασισμένη στο βιβλίο της Ελευθερίας Παπουτσάκη, Δευτερότριτα στο ΠΛΥΦΑ.
Η Λουκία Ανάγνου διασκευάζει και σκηνοθετεί μια παράσταση βασισμένη στο βιβλίο της Ελευθερίας Παπουτσάκη, Δευτερότριτα στο ΠΛΥΦΑ.
Από τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00 θα παρουσιάζεται στο θέατρο ΠΛΥΦΑ (Κορυτσάς 39, Αθήνα) η παράσταση «Αόριστος» βασισμένη στο βιβλίο της Ελευθερίας Παπουτσάκη «Αόριστος: Ιστορίες και στιγμιότυπα από την ανάποδη». Τη θεατρική διασκευή και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Λουκία Ανάγνου. Παίζουν οι ηθοποιοί: Θανάσης Ισιδώρου, Κωστής Μπούντας, Πατρίτσια Τόσκα, Λουκία Ανάγνου.
Λίγα λόγια για το έργο και την παράσταση
Μια παράσταση βασισμένη στο βιβλίο της Ελευθερίας Παπουτσάκη «Αόριστος: Ιστορίες και στιγμιότυπα από την ανάποδη». Ψυχαναλυτική, λακανική, ραϊχική, γνωσιακή, συμπεριφορική, συστημική, γκεστάλτ.
2,5 αυτοτελείς ιστορίες για τον θαυμαστό κόσμο της ψυχοθεραπείας σε ένα μιούζικαλ δωματίου.
Πώς οι θεραπευόμενοι βλέπουμε τους θεραπευτές μας, τι είναι αυτή η περίεργη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στις πολυθρόνες και τι ιδιόμορφος χρόνος που είναι ο Αόριστος.
Συντελεστές
Κείμενο: Ελευθερία Παπουτσάκη
Διασκευή/Σκηνοθεσία: Λουκία Ανάγνου
Πρωτότυπη μουσική: Νίκος Τσώλης (tsolimon)
Επιμέλεια κίνησης: Κική Μπάκα
Σκηνικά: Ελένη Παλόγου
Κοστούμια: Αναστασία Κάππα
Φωτισμοί: Στέβη Κουτσοθανάση
Φωτογραφίες/Trailer: Αναστασία Γιαννάκη
Υπεύθυνοι Επικοινωνίας: Μαριάννα Παπάκη, Νώντας Δουζίνας
Παίζουν: Θανάσης Ισιδώρου, Κωστής Μπούντας, Πατρίτσια Τόσκα,
Λουκία Ανάγνου
*Το βιβλίο της Ελευθερίας Παπουτσάκη «Αόριστος: Ιστορίες και στιγμιότυπα από την ανάποδη» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Νήσος.
ΠΛΥΦΑ
Κορυτσάς 39, Βοτανικός
Τηλ.: 6988854389
Πρεμιέρα: Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2026
Ώρα έναρξης: 21.00
Παραστάσεις: Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00. Διάρκεια: 80’
Τιμές εισιτηρίων: 16€ κανονικό, 12 μειωμένο (ΑΜΕΑ, ανέργων, ατέλειες)
Προπώληση: More.com