Ο Σταύρος Ξαρχάκος τιμά τον Τσιτσάνη στην Ιερά Οδό Ο Ξαρχάκος ενορχηστρώνει, και η Ελένη Βιτάλη με την Ηρώ Σαΐα τραγουδούν παρέα με μια 10μελη ορχήστρα αξέχαστα τραγούδια του Τσιτσάνη στην Ιερά Οδό.
Τα μουσικά comebacks που περιμένουμε το 2014 Black Keys, U2, Prince, Radiohead, Slipknot και άλλοι εννέα καλλιτέχνες των οποίων το δισκογραφικό comeback αναμένουμε μέσα στο 2014.
Μουσικές σκηνές: Τα 5 πρώτα δυνατά live της χρονιάς Η Δήμητρα Γαλάνη, ο Σταύρος Ξαρχάκος, η Χαρούλα με την Τάνια και… τα άλλα τα παιδιά που θα δούμε στις μουσικές σκηνές της πόλης αυτές τις μέρες.
Οι M.O.T.He live στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας Το modern jazz trio των M.O.T.He καταλαμβάνει τη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Καλλιθέας για ένα live concert με ελεύθερη είσοδο.
Νυν και αεί… Τσιτσάνης στην Ιερά Οδό Ο Σταύρος Ξαρχάκος συναντά τον Βασίλη Τσιτσάνη και η φωνή της Ελένης Βιτάλη ταξιδεύει σε ρεμπέτικα μονοπάτια κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Ιερά Οδό.
Είδαμε: Θάνο Μικρούτσικο στον Σταυρό του Νότου Ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιάννης Κότσιρας και η Ρίτα Αντωνοπούλου συναντιούνται στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου για μια εκρηκτική παράσταση.
Όσκαρ Ουάιλντ: Ρήσεις και Αντιρρήσεις στο Πορεία Μια ηθοποιός, τρεις λυρικές τραγουδίστριες, ένας πιανίστας κι ένας χορευτής παρουσιάζουν στη σκηνή του Θεάτρου Πορεία την ταραχώδη ζωή του Όσκαρ Ουάιλντ.
Η Google χαρτογραφεί την Ιστορία της μουσικής! Δείτε τον «μουσικό χάρτη» της Google που αποτυπώνει την άνοδο και την πτώση κάθε μουσικού είδους τα τελευταία 65 χρόνια.
Ένσκυλον Εντέχνως: Μαγγίρα και Κατσούλης live στο TAS Η Ματθίλδη Μαγγίρα και ο Κρατερός Κατσούλης παρουσιάζουν ένα μουσικό θέαμα στο οποίο… μάχονται όλα τα μουσικά είδη με απρόβλεπτα αποτελέσματα.
Κωστής Παλαμάς: Ο «Ύμνος της Αθήνας» στο Μέγαρο Ο Μιχάλης Τερζής μελοποιεί μια από τις σημαντικότερες ποιητικές συνθέσεις του μεγάλου ποιητή στο Μέγαρο Μουσικής στις 27 Ιανουαρίου.