Ο Δήμος Αναστασιάδης ζωντανά στην Τεχνόπολη

Ο Δήμος Αναστασιάδης, παρέα με τον Θανάση Αλευρά ως special guest, ετοιμάζεται να ανέβει στην σκηνή της Τεχνόπολης για ένα εκρηκτικό live στις 8 Ιουλίου.
Ο Δήμος Αναστασιάδης ζωντανά στην Τεχνόπολη
*Update: Η συναυλία της 8ης Ιουλίου μετατίθεται την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου στις 21.00.

Ο Δήμος Αναστασιάδης, ένας από τους δυναμικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, ύστερα από έναν πολύ δραστήριο χειμώνα, υποδέχεται το καλοκαίρι με πάθος, θετική ενέργεια, και καλή μουσική. Και όλα αυτά τα μοιράζεται με αγαπημένους φίλους επί σκηνής και φυσικά… όλους εσάς, σε ένα μοναδικό live, την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη.

«Ανήσυχος», πολυτάλαντος, ευφάνταστος και τολμηρός, ο Δήμος Αναστασιάδης ξεχώρισε, αυτόν τον χειμώνα με τις sold-out εμφανίσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και με την ενορχήστρωση στο talk-of-the-town ροκ μιούζικαλ της χρονιάς «Rocky Horror Show», την πρωτότυπη μουσική στο μιούζικαλ «Φρουτοπία» και μία συνεργασία-έκπληξη με τον σπουδαίο συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο, ο οποίος επέλεξε το Δήμο Αναστασιάδη για να ερμηνεύσει έργα από τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Εντεύθεν», που κυκλοφόρησε στις 22 Ιουνίου.

Με αφετηρία τη συναυλία στην Τεχνόπολη, ο Δήμος Αναστασιάδης ξεκινά το μουσικό του ταξίδι στην Ελλάδα. Στις «αποσκευές» του έχει νέες επιτυχίες από την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά, όλες τις παλαιότερες καθώς επίσης και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών.

Συνταξιδιώτης του είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπημένους καλλιτέχνες, ο Θανάσης Αλευράς: Με βραβείο Χορν στην πλάτη του και θριαμβευτικές κριτικές για τις θεατρικές του εμφανίσεις (Ήρωες, Βυσσινόκηπος, Οι Καμπάνες του Εντελβάις, Φουρκέτα, Τα Βαφτίσια κ.α.), ο Θανάσης Αλευράς με το χιούμορ και το πηγαίο του ταλέντο, καταφέρνει να κατακτήσει το κοινό. Μαζί τους, ο νέος και ταλαντούχος Νίκος Ζαδές.

Το παζλ συμπληρώνει η Μαρίζα Ρίζου ως special guest του Δήμου Αναστασιάδη: με την ιδιαίτερη φωνή της και την μοναδική της ενέργεια, θα ανέβει στη σκηνή και θα δώσει τη δική της προσωπική χροιά σε μία εμφάνιση-έκπληξη!

Θα τους συνοδεύουν οι μουσικοί:
Κωνσταντίνος Γκαγκαστάθης, μπάσο
Μάριος Στέρπης, κιθάρες (ηλεκτρικές & ακουστικές)
Μανώλης Τόμπρος, τύμπανα
Γιώργος Θεοδωρόπουλος, πιάνα-πλήκτρα
Θάνος Γκιουλετζής, βιολί

Info:
Δήμος Αναστασιάδης & Special Guests
Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου στις 21.00
Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548
Εισιτήρια: 10€ γενική είσοδος
Σημεία προπώλησης: viva.gr, 11876 ,Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, IANOS, RELOAD, MediaMarkt
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v