Κωνσταντίνα Τζοβόλου, η ανερχόμενη Ελληνίδα σχεδιάστρια παπουτσιών που διαπρέπει στο εξωτερικό

Η Κωνσταντίνα σπούδασε σχέδιο μόδας στο Academy of Art University στο Σαν Φρανσίσκο, ενώ ύστερα από μερικά χρόνια στο χώρο των αγορών και merchandising για επώνυμα πολυκαταστήματα των ΗΠΑ, μπήκε στο κόσμο της Google και των tech startups για να διδάξει στους προγραμματιστές της ομάδας της, τα πάντα σχετικά με τη μόδα και το online shopping.

Κωνσταντίνα Τζοβόλου, η ανερχόμενη Ελληνίδα σχεδιάστρια παπουτσιών που διαπρέπει στο εξωτερικό

Η Κωνσταντίνα σπούδασε σχέδιο μόδας στο Academy of Art University στο Σαν Φρανσίσκο, ενώ ύστερα από μερικά χρόνια στο χώρο των αγορών και merchandising για επώνυμα πολυκαταστήματα των ΗΠΑ, μπήκε στο κόσμο της Google και των tech startups για να διδάξει στους προγραμματιστές της ομάδας της, τα πάντα σχετικά με τη μόδα και το online shopping.Ωστόσο μία σειρά high-end υποδημάτων με την επωνυμία της, ήταν αυτό που στην ουσία ήθελε να κάνει και τελικά τα κατάφερε. Σήμερα η Κωνσταντίνα δύο χρόνια μετά το ντεμπούτο της, κερδίζει συνεχώς έδαφος στον κόσμο της μόδας έχοντας καταφέρει να παρουσιάσει τις δημιουργίες της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, αλλά και έχοντας αποκτήσει ένα αξιοζήλευτο πελατολόγιο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 Στην πρώτη της συλλογή, είδαμε μια ποικιλία σχεδίων από ροκ booties με τρουκς, μέχρι χρωματιστά πέδιλα με σήμα κατατεθέν την καρδιά.

Ιδιαίτερα, στα όρια του εκκεντρικού, τα παπούτσια που σχεδιάζει η Κωνσταντίνα κατασκευάζονται στην Ιταλία από τα καλύτερα δέρματα και απευθύνονται σε γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν! Μπορείτε να τα βρείτε στο eshop της.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v