Η καλοκαιρινή συλλογή κοσμημάτων της Κατερίνας Ψωμά

Η συλλογή κοσμημάτων της Κατερίνας Ψωμά SS15 έχει τον τίτλο “Κυκλαδίτικο Λυκόφως”. Είναι εμπνευσμένη από τον τόπο και τον χρόνο, όπου το μελτέμι γίνεται αεράκι και τα ασβεστωμένα σπίτια αποκτούν ένα μωβ χρώμα.


Με την Κατερίνα Ψωμά
Η συλλογή κοσμημάτων της, περιλαμβάνει γαλάζιο jade, τυρκουάζ και χρυσοπράσιο, καθώς επίσης πορτοκαλί και μωβ αχάτη, δεμένο με πολύτιμο αμέθυστο. Επίσης, υπάρχει αναφορά και στα “Evil Eyes”, δημιουργώντας πολύχρωμα ματάκια από επιχρυσωμένο ασήμι, σμάλτο και ημιπολύτιμους λίθους, ενώ ένα μέρος της συλλογής έχει λουλούδια. Τα λουλούδια είναι η μόνιμη της έμπνευση.

Στόχος της Κατερίνας Ψωμά, είναι τα κοσμήματα της να ξεπερνούν τις τάσεις της κάθε εποχής και να αποτελούν σύγχρονα-κλασικά κομμάτια.


Όσον αφορά στη συλλογή τσαντών της, η Κατερίνα εμπνέεται από την ελληνική φύση και τη γεωμετρία. Η σχεδιάστρια χρησιμοποίησε ελληνικά υφαντά από τη δεκαετία του 70 σε συνδυασμό με δέρμα και μπρούντζο. Ενώ για την πιο κλασική σειρά έχει χρησιμοποιήσει φίνο ιταλικό δέρμα και μεταλλικά μοτίβα.Περισσότερες πληροφορίες: www.katerinapsoma.com


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v