H συλλογή μακιγιάζ Armani Runway

Εμπνευσμένη από τα look της συλλογής Giorgio Armani Spring/Summer 2015, η Linda Cantello, International Make-Up Artist Giorgio Armani, δημιουργεί ένα μοναδικό look.

 

Το Lab Armani Runway είναι ένα μοναδικό "εργαλείο" που επιτρέπει στην Linda να κάνει πράξη την έμπνευσή της και να δημιουργήσει άμεσα και αυθόρμητα looks στα παρασκήνια του σόου. Τώρα, τα ίδια look είναι –για πρώτη φορά- διαθέσιμα για το κοινό, μέσω μια συλλογής που αντιγράφει τις δημιουργίες του Giorgio Armani.  



H συλλογή μακιγιάζ Armani Runway περιλαμβάνει αποχρώσεις και υφές που η ίδια η Linda Cantello χρησιμοποίησε, ώστε να δημιουργήσει τα αποκλειστικά looks backstage. Αυτή η συλλογή λανσαρίστηκε την ίδια στιγμή παγκοσμίως, την ίδια μέρα με το λανσάρισμα της ανοιξιάτικης συλλογής μόδας σε επιλεγμένα σημεία. Λίγοι και εκλεκτοί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το make-up look, όπως αυτό παρουσιάστηκε στο σόου του Giorgio Armani στο Μιλάνο.  



Ο Emerson O’keefe, Expert Face Designer του οίκου,
μου εξηγεί και εφαρμόζει βήμα - βήμα το μακιγιάζ Armani runway 


Φυσικά απλό και φωτεινό, το μακιγιάζ – αναδεικνύει τις γραμμές του προσώπου με την compact πούδρα ARMANI RUNWAY PALETTE. Μάτια που υπνωτίζουν τραβούν την προσοχή. Οι μπρονζέ σκιές χαρίζουν βάθος. Μια μπεζ λαμπυρίζουσα σκιά με ροζ και χρυσές αποχρώσεις κάνει αντίθεση και τονίζει ακόμα περισσότερο το look. Ασημένιες λεπτομέρειες χαρίζουν ακόμα περισσότερο μυστήριο. 


Τα χείλη είναι απαλά και αισθησιακά με nude αποχρώσεις του κραγιόν ROUGE D’ARMANI SHEERS σε μπεζ χρυσό χρώμα με ροζ και χρυσούς τόνους.  



Η συλλογή περιλαμβάνει την ARMANI RUNWAY PALETTE για το πρόσωπο και τα μάτια, ένα ROUGE D’ARMANI SHEERS κραγιόν και ένα βερνίκι νυχιών NAIL LACQUER. Όπως και η συλλογή μόδας του Giorgio Armani, αυτή η αποκλειστική συλλογή μακιγιάζ περιλαμβάνει απλά και κομψά προϊόντα. Καθένα θα διατίθεται μέσα σε ένα μεταξωτό μπεζ πουγκί, φτιαγμένο από το ίδιο ύφασμα όπως οι δημιουργίες της καλοκαιρινής συλλογής. 


Στην Ελλάδα, η συλλογή είναι διαθέσιμη στις boutiques Giorgio Armani στα καταστήματα: Hondos Center, Άλσους 3, Γλυφάδα & Attica-Golden Hall, Λ.Κηφισίας 37Α, Μαρούσι. 


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v