Οι προτάσεις της Folli Follie για το γούρι του 2015

Η Folli Follie υποδέχεται το νέο έτος με προτάσεις για γούρι, που ξεχωρίζουν και υπόσχονται να απογειώσουν το στιλ μας και να αναδείξουν κάθε μας εμφάνιση . Κομψά και πρωτότυπα πανταντίφ, που κάθε γυναίκα μπορεί να κρατήσει στην κοσμηματοθήκη της για πάντα, έρχονται να γεμίσουν κάθε μέρα της νέας χρονιάς, με λάμψη και τύχη. 

Το αγαπημένο και χαρακτηριστικό μοτίφ της Folli Follie, Heart4Heart, σχηματίζεται αυτή τη φορά με κρυστάλλινες πέτρες, στην καρδιά ενός αστεριού, συνθέτοντας ένα διακριτικό και διαχρονικό κόσμημα για όλη την ημέρα και για κάθε περίσταση. Διαθέσιμο σε stainless steel και με ροζ επιχρύσωση, το νέο γούρι θα κατακτήσει μια ιδιαίτερη θέση την καρδιά σας!



Σε μια εναλλακτική πρόταση, βασισμένη στο Κινέζικο Ωροσκόπιο, η Folli Follie γιορτάζει μαζί μας την χρονιά του Προβάτου! Υποδέχεται το 2015 , με μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση, δημιουργώντας τρεις εκδοχές κοσμημάτων που συνδυάζουν ιδανικά την ροζ επιχρύσωση, πέρλες –μαύρες και off-white – και κρυστάλλινες πέτρες σε διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις. Τα διαφορετικά στοιχεία συνδυάζονται αρμονικά και σχηματίζουν μια περίτεχνη και αφαιρετική μορφή προβάτου, εμπερικλείοντας κάθε κινέζικο συμβολισμό για υγεία, ευημερία και επιτυχία.

 


Τα γούρια θα είναι διαθέσιμα από τον Δεκέμβριο σε όλα τα καταστήματα της εταιρίας.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v