Επετειακή σειρά Le Pliage® Cuir από την Longchamp

Η LONGCHAMP γιορτάζει τα 20ά γενέθλια της Pliage, της best seller τσάντας, που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο κι έχει αναδειχθεί σε σήμα κατατεθέν του διάσημου γαλλικού οίκου, με μια μοναδική ενέργεια: για περιορισμένο χρονικό διάστημα, σε επιλεγμένες μπουτίκ LONGCHAMP διεθνώς, προσφέρεται υπηρεσία προσωποποίησης, όπου η κάθε ενδιαφερόμενη θα μπορεί να κάνει τους χρωματικούς συνδυασμούς της αρεσκείας της και να προσθέσει τα αρχικά της στην τσάντα Le Pliage® Cuir της επιλογής της. Στην Ελλάδα η υπηρεσία είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στην μπουτίκ της Κηφισιάς.


Για την 20ή επέτειο του απόλυτου συμβόλου της, η LONGCHAMP σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τη δική σας τσάντα από τη δερμάτινη σειρά Le Pliage Cuir, εκφράζοντας την προσωπικότητα και την αισθητική σας. Μέσω ειδικής εφαρμογής στο tablet του καταστήματος και με την καθοδήγηση του έμπειρου προσωπικού, μπορείτε να δοκιμάσετε άπειρους συνδυασμούς και να πειραματιστείτε με τα διαθέσιμα φυσικά δείγματα για το δέρμα της τσάντας και τη φόδρα, μέχρι να καταλήξετε στο μοντέλο που σας αρέσει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και σε μόλις 5 απλά βήματα θα έχετε σχεδιάσει τη δική σας συλλεκτική bespoke Le Pliage® Cuir, φτιαγμένη από υπέροχο, ελαφρύ, μαλακό δέρμα, που θα υπογράφει με προσωπικό στυλ τις καθημερινές σας εμφανίσεις!


Eπιλέγετε το μέγεθος της τσάντας (μεγάλο, μεσαίο, μικρό ή νεσεσέρ), το κύριο χρώμα της τσάντας: μαύρο, πορφυρό κόκκινο, σκούρο καφέ, πορτοκαλί, φλούο κίτρινο, ροδί ή ταμπά, το χρώμα για το καπάκι και τα χερούλια, το λουράκι ώμου αλλά και τις μικρές δερμάτινες λεπτομέρειες στα φερμουάρ, το χρώμα της φόδρας και τέλος βάλτε την τελική πινελιά, προσθέτοντας τα αρχικά σας αν το επιθυμείτε, είτε περφορέ πάνω στην τσάντα (κάνοντας αντίθεση με το χρώμα της φόδρας) είτε χαραγμένα πάνω στο καπάκι! 


Φυσικά η κλασική σειρά Le Pliage® Cuir της LONGCHAMP κυκλοφορεί αυτή τη σεζόν σε μια  μεγάλη ποικιλία μεγεθών, σχεδίων και χρωμάτων! Πιο φωτεινά από ποτέ, το φλούο κίτρινο, το έντονο πορτοκαλί, το ροδί και το φλογερό κόκκινο απογειώνουν τη διάθεσή μας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v