Apivita experience store μια όαση στο Κολωνάκι

Το νέο κατάστημα Apivita Experience Store στο Κολωνάκι, προτείνει μια  πρωτόγνωρη εμπειρία καινοτόμων προϊόντων και πράσινων υπηρεσιών. Μία άποψη ζωής που αξίζει να γνωρίσετε.


Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό κατάστημα που στεγάζεται σε ένα επιβλητικό νεοκλασικό κτήριο στην οδό Σόλωνος και συμπυκνώνει την ξεχωριστή φιλοσοφία, τις αξίες και τις πηγές έμπνευσης της Apivita. 


Στους 5 φιλόξενους ορόφους του, ξεδιπλώνεται η δύναμη της φύσης, τα μυστικά της κοινωνίας της μέλισσας, η πλούσια ελληνική χλωρίδα και η ολιστική προσέγγιση της υγείας και της ομορφιάς.

Με την Λίνα Κορίζη Public Dialogue Director της Apivita

Το κατάστημα έχει πολλαπλές καλλιτεχνικές αναφορές: η εξωτερική πόρτα και ο χώρος του ταμείου είναι ειδικά σχεδιασμένα έργα του γλύπτη Νίκου Παπουτσίδη, που εμπνέεται από τον κόσμο της Apivita και τα σύμβολά του.  


Στο ισόγειο, δεσπόζει ένα μεγάλο τραπέζι φτιαγμένο από ανοικτές κυψέλες – δείγμα της χαρακτηριστικής ελληνικής φιλοξενίας όπου πάντα προσφέρεται ζεστό τσάϊ με μέλι – και μία εντυπωσιακή ελιά, έργο του γλύπτη Κωνσταντίνου Βαλαή, παραπέμποντας στη σοφία, στη γνώση και στην ελληνική φύση.


Στο Τhe Apivita Experience Store πρωταγωνιστές είναι τα προϊόντα, που παρουσιάζονται με μια ιδιαίτερη αισθητική που συνδυάζει παραδοσιακά μοτίβα, με ειδικά διαμορφωμένες μεταλλικές κατασκευές βιομηχανικού ύφους, ενώ τις στολές του προσωπικού δημιούργησε ο αναγνωρισμένος Έλληνας σχεδιαστής Yorgos Eleftheriades.


Στο πρώτο όροφο, κυριαρχεί το Natural Pharmacy, όπου με τη βοήθεια εξειδικευμένου φαρμακοποιού, μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας προσωπικά καλλυντικά. Ακολουθεί η αυθεντική καινοτομία του Juicy Bee, του πρώτου βιολογικού Juice Bar στην Ελλάδα με πρωτότυπες, φρέσκες, δυναμωτικές και αποτοξινωτικές προτάσεις για όσους επιθυμούν έναν υγιεινό τρόπο διατροφής ή να τονώσουν την καθημερινότητά τους με φυσική ενέργεια. Παράλληλα, τα τραπέζια και οι άνετοι πάγκοι προσφέρονται για χαλάρωση, διάβασμα με βιβλία της βιβλιοθήκης και ανταλλαγή σκέψεων.

Ο δεύτερος όροφος ανήκει στην γνώση: η αίθουσα  Ιπποκράτης υπόσχεται να γίνει ένα σημείο αναφοράς, τόσο για την γνώση της ελληνικής φύσης και της κοινωνίας της μέλισσας, όσο και για καλλιτεχνικές εκθέσεις, ‘πράσινες’ συζητήσεις και θεματικές παρουσιάσεις, ενώ στο μέλλον θα φιλοξενούνται και γεύματα με βιολογικές πρώτες ύλες.


Στον τρίτο όροφο βρίσκεται το Nature’s Ηair Studio & Barber Shop, το πρώτο πράσινο κομμωτήριο της Αθήνας, με τα πιο εξελιγμένα φυσικά προϊόντα καλλυντικής περιποίησης των μαλλιών, οικολογικές βαφές, συμβουλές από εξειδικευμένο προσωπικό και παραδοσιακές υπηρεσίες ανδρικής φροντίδας στις  δύο παλιές ξύλινες καρέκλες κουρείου. 
Και το καλύτερο για το τέλος! Ο τελευταίος όροφος φιλοξενεί το Beehive SPA, ένα spa πραγματική κυψέλη. Οι τοίχοι είναι επενδυμένοι με τμήματα αποσυναρμολογημένων κυψελών και η οροφή  συντίθεται από κρύσταλλο σε μελί χρώμα και ειδικό φωτισμό για να δημιουργεί στον επισκέπτη την αίσθηση του εσωτερικού μιας κυψέλης. Στο Beehive SPA και στις 13 Ιπποκρατικές θεραπείες που προσφέρει, αποτυπώνεται μοναδικά η εμπειρία της APIVITA για την ευεργετική επίδραση των πολύτιμων μελισσοκομικών προϊόντων στην αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος.  

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v