Δώρα για εκείνον

Δώρα για εκείνον
Ευτυχώς για όλους, οι άνδρες δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολοι στο κεφάλαιο «δώρα». Ό,τι κι αν τους προσφερθεί, θα το εκτιμήσουν, θα χαμογελάσουν, και δύσκολα θα σπεύσουν να χρησιμοποιήσουν την καρτούλα αλλαγής, γιατί τα γούστα τους είναι πιο εύκολο να «διαβαστούν» σε σχέση με το χαώδες σύμπαν της γυναικείας αισθητικής.

Όπως και να έχει, αν δυσκολεύεστε να διαλέξετε δώρο για τον φίλο, τον σύντροφο, τον μπαμπά, γενικώς… «για εκείνον», σας έχουμε παρακάτω μερικές «ασφαλείς» προτάσεις για να συνεχίσει να μένει ικανοποιημένος μετά το άνοιγμα των δώρων κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Εσείς πιο δώρο θα του πάρετε;

*Το χρηστικό δώρο
Ξυριστική μηχανή τσέπης Braun M60
Μικρή, πρακτική και… πασπαρτού, η ξυριστική μηχανή τσέπης της Braun διαθέτει μία κεφαλή, πλέγμα smart foil το οποίο αιχμαλωτίζει τις τρίχες που αναπτύσσονται σε διαφορετικές κατευθύνσεις, και περιστρεφόμενο κάλυμμα. Λειτουργεί με μπαταρία με αυτονομία λειτουργίας 60 λεπτών, κλείδωμα ταξιδιού και εξαιρετικά πλατύ και λεπτό βυθιζόμενο πλέγμα για άνετο και βαθύ ξύρισμα. Με λίγα λόγια, λύνει τα χέρια (και τα γένια) για όσους ταξιδεύουν πολύ. Αγοράστε την online από τα καταστήματα Electroworld στην τιμή των 21,20€. 

*Το πρακτικό δώρο
Φωτιζόμενο USB Mouse Pad
Είναι mouse pad, είναι και USB hub, έχει και τέσσερις USB υποδοχές, ενώ τέλος, διαθέτι και φωτιζόμενο led περίγραμμα. Βοηθήστε τον να… αναβαθμίσει ελαφρώς το γραφείο του με αυτό το πρακτικότατο gadget που «βολεύει» ταυτόχρονα το ποντίκι και τα στικάκια του. Αγοράστε το online από το Gadget-4all.gr στην τιμή των 13,50€. 

*Το ακριβό δώρο
Tablet PC
Δεν γνωρίζουμε κανέναν που θα έλεγε όχι στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ιδιαίτερα αν αγαπά τα φορητά gadgets. Ανάλογα με το ποσό που είστε διατεθειμένοι να δώσετε, μπορείτε να διαλέξετε από την μέση λύση του στιλάτου Samsung Galaxy tab μέχρι την πιο ακριβή επιλογή του iPad mini της Apple ή την πιο οικονομική λύση ενός Turbo-x tablet.
-TurboX Breeze II 7’’: Η νέα έκδοσή του περιλαμβάνει επεξεργαστή 1.0GHz, οθόνη 7" για παιχνίδια & Internet, θύρα USB και βάρος μόλις 275gr. Αποκτήστε το αποκλειστικά από τα καταστήματα Πλαίσιο, στην τιμή των 99€. 
-Samsung Galaxy Tab II 7.0 Wi-Fi: Διαθέτει την πιο λεπτή, ελαφριά οθόνη στην αγορά των tablets και είναι το ιδανικό εργαλείο για περιήγηση στον ιστό, προβολή ταινιών ή ανάγνωση e-book. Εντοπίσαμε την χαμηλότερη τιμή της αγοράς στα καταστήματα Electroworld (228€). 
-iPad mini: Ό,τι αγαπούν οι απανταχού «γκατζετάκηδες στην Apple βρίσκεται εδώ, σε αυτή την μικρότερη εκδοχή του iPad – αγοράστε το από τα καταστήματα Public στην τιμή των 359€. 

*Το καλλιτεχνικό δώρο
Αν ο υποψήφιος παραλήπτης του δώρου είναι φίλος των τεχνών, σίγουρα θα εκτιμήσει κάποιο από τα παρακάτω δώρα:
-Ένα «Κουτί φιλίας» της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Στοιχίζει 50€, περιλαμβάνει κάρτα φίλου της Στέγης και προνόμια όπως εκπτώσεις, γνωριμίες με τους συντελεστές παραστάσεων, ξεναγήσεις, προσκλήσεις σε events, τέσσερα δωρεάν εισιτήρια και έκπτωση για τους συνοδούς του. Αν μάλιστα εσείς είστε ήδη μέλος των Φίλων της Στέγης, αγοράζοντας «Κουτί φιλίας» ως δώρο για κάποιον άλλον, κερδίζετε 100 πόντους στο σύστημα του προγράμματος. Μάθετε περισσότερα εδώ
-Κάρτα μέλους του Μουσείου Μπενάκη: Το γνωστό Μουσείο της Αθήνας έχει ξεκινήσει εκστρατεία για την στήριξή του, καθώς αντιμετωπίζει τις συνέπειες της κρίσης, και έχει δημιουργήσει πολλές διαφορετικές κατηγορίες και προνόμια ετήσιων συνδρομών για κάθε γούστο. Μπορείτε να χαρίσετε ως δώρο μια ετήσια κάρτα μέλους, που περιλαμβάνει δώρο εγγραφής, ελεύθερη είσοδο στις μόνιμες συλλογές του Μουσείου, δωρεάν ξενάγηση και εκπτώσεις στα πωλητήρια, στο κυλικείο και άλλες προσφορές – στην τιμή των 60€. Μάθετε περισσότερα εδώ
-Ένα διπλό εισιτήριο για μια παράσταση: Μια οποιαδήποτε παράσταση. Εκείνη, για παράδειγμα, που σας έλεγε από την αρχή της σεζόν πόσο ήθελε να δει. Εκείνη την συναυλία που ξέρετε πως θα δεν θέλει για κανέναν λόγο να χάσει. Αν δεν σας έρχεται κάτι στο μυαλό, πάρτε ιδέες από την σχετική στήλη του in2life και από το σχετικό μας δημοσίευμα για τις μουσικές σκηνές των γιορτών

*Το ασφαλές δώρο
Μια γραβάτα ή ένα κασκόλ
: Έχετε πάντα στο μυαλό σας το στιλ του άνδρα για τον οποίο προορίζεται το δώρο, και αν συνηθίζει να ντύνεται πιο «επίσημα», δείτε την συλλογή από γραβάτες του Me&Home – από 14€, ενώ αν ντύνεται πιο «casual», δείτε την συλλογή από κασκόλ των καταστημάτων Zara, που διαθέτουν όμορφα σχέδια με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφασμάτων – από 17,95€. 

*Το ενδυματολογικό δώρο
Ένα όμορφο πουλόβερ, μία ζεστή ζακέτα ή ένα στιλάτο jacket
είναι σίγουρες επιλογές, που ούτως ή άλλως θα του χρειαστούν στον κρύο χειμώνα που έφτασε. Σας προτείνουμε να δείτε την εκπτωτική συλλογή των καταστημάτων Topman, που πραγματοποιούν αποστολές και στην Ελλάδα – το συγκεκριμένο πλεκτό jacket στοιχίζει 60€. Δείτε περισσότερα εδώ

*Το περιπετειώδες δώρο
Οι ιδέες του Days4U.gr ποτέ δεν μας πρόδωσαν: Αν είναι τύπος που αγαπά την αδρεναλίνη, κάντε του ένα δώρο «εμπειρίας» και δεν θα το μετανιώσετε. Οι επιλογές σας κινούνται από τα πιο «άφοβα» χαλαρωτικά μασάζ σώματος 30 λεπτών (40€)  μέχρι τα πιο extreme δώρα, όπως το πακέτο rafting στον Λάδωνα (45€). 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v