12 δώρα για παιδιά

12 δώρα για παιδιά
Το τέλειο δώρο για κάθε παιδί είναι αυτό που θα θυμάται μετά από χρόνια με συγκίνηση και αγάπη. Γι’αυτό η επιλογή των παιδικών δώρων θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον, είτε πρόκειται για τα δικά μας παιδιά είτε για παιδιά φίλων ή συγγενών.

Με το ίδιο ενδιαφέρον ξεχωρίσαμε και εμείς δώδεκα υπέροχα δώρα, για κάθε ηλικία, κάθε τσέπη και κάθε γούστο, προκειμένου πέρα από στιγμές χαράς να χαρίσετε στα παιδιά και απεριόριστη αγάπη.

Ηλικίες 1-3
Κουταβάκι Γελάω και Μαθαίνω της Fisher Price

Το χαριτωμένο σκυλάκι μαθαίνει στο παιδί τα μέρη του σώματος. Δέκα διαφορετικά εκπαιδευτικά τραγούδια του μαθαίνουν ευχάριστα το αλφάβητο, λέξεις και φράσεις. Θα το λατρέψει με την πρώτη ματιά.
Θα το βρείτε στα περισσότερα καταστήματα παιχνιδιών και παιδικών ειδών.
Τιμή: 69 ευρώ

Στράτα δραστηριοτήτων από τα ELC
Με τον κύλινδρο δραστηριοτήτων το παιδί μπορεί να γυρίσει σελίδες, να γυρίσει γρανάζια, να πατήσει κουμπιά που βγάζουν ήχους, ενώ μεγαλώνοντας θα μπορεί να βάλει τα μπαλάκια μέσα στην ειδική τρύπα αλλά και να στερεωθεί στην κατάλληλη λαβή για να αρχίσει να περπατάει.
Θα το βρείτε στα καταστήματα ELC
Τιμή: 69 ευρώ

Playmobil «Το αγαπημένο μας σπίτι»
Με τα Playmobil έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές και πάντα όλοι μας τα θυμόμαστε ως ιδιαίτερα αγαπημένα μας παιχνίδια. Το συγκεκριμένο απευθύνεται σε παιδάκια άνω των 2 ετών, τα οποία μπορούν να πιάσουν και να τοποθετήσουν σωστά τα διάφορα μέλη της οικογένειας που ζουν στο σπίτι.
Θα το βρείτε στα περισσότερα καταστήματα παιχνιδιών.
Τιμή: 52 ευρώ

Ηλικίες 3-6
Εργαλεία – Πάγκος Μαραγκού από την Plan Toys
Στην λογική των οικολογικών παιχνιδιών μας βάζει η Plan Toys με παιχνίδια φτιαγμένα από φυσικό ξύλο και εντελώς οικολογικά χρώματα, τα οποία είναι φτιαγμένα από εκπαιδευτικούς μετά από συμβουλές γονιών, σχετικά με τις ανάγκες των παιδιών ανά ηλικία. Ένα από αυτά τα παιχνίδια είναι και ο πάγκος του μαραγκού. Με κομμάτια τα οποία συνδέονται εύκολα το παιδί μπορεί να κατασκευάσει έναν ξύλινο πάγκο. Πολύ εύκολα ο πάγκος μπορεί να διαλυθεί για να φτιαχτεί κάποια άλλη κατασκευή. Ιδέες για άλλες κατασκευές περιέχονται στο παιχνίδι. Το παιδί μπορεί βέβαια να κατασκευάσει και κάτι διαφορετικό χρησιμοποιώντας τη φαντασία του.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Plan Toys και εδώ.
Τιμή: 55,80 ευρώ

Κατασκευές – Ζωγραφική πιάτων
Βοηθήστε το παιδί να αναδείξει τα καλλιτεχνικά του ταλέντα με αυτό το πρωτότυπο σετ ζωγραφικής πιάτων, το οποίο περιέχει ό,τι ακριβώς χρειάζεται το παιδί για να φτιάξει πρωτότυπες χειροτεχνίες, με τις οποίες μπορεί να διακοσμήσει το δωμάτιό του.
Μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ.
Τιμή: 13,99 ευρώ

Βιβλίο: Η Φάλαινα που τρώει τον πόλεμο, του Ευγένιου Τριβιζά
Γιατί οι σαλπιγκτές κρύβονται στις θαλασσινές σπηλιές; Γιατί οι τυμπανιστές παίζουν τελίτσες στις καταπακτές; Γιατί οι στρατηγοί μεταμορφώνονται σε μπαλαρίνες και τσαχπίνες κολομπίνες;
Ένα υπέροχο βιβλίο για μικρά παιδιά (και όχι μόνο) από τον εθνικό μας παραμυθά.
Θα το βρείτε στα περισσότερα βιβλιοπωλεία, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε online και από εδώ.
Τιμή: 11,25 ευρώ 

Ηλικίες 6-8
Ηλεκτρικό Keyboard από το Imaginarium

Λατρεύει τη μουσική; Χαρίστε του το πρώτο του μουσικό όργανο, αυτό το υπέροχο keyboard με τα 37 ηλεκτρονικά πλήκτρα που εγγράφουν και αναπαράγουν. Περιέχει σκαμπό, μικρόφωνο, φωτάκια, εφέ και ήχους από διάφορα μουσικά όργανα.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Imaginarium.
Τιμή: 59,90 ευρώ.

Κατασκευή ρομπότ από την Caeleste
Αν το παιδί είναι περιπετειώδης τύπος, σίγουρα θα λατρέψει το να κατασκευάσει μόνο του το δικό του πολυμορφικό ρομπότ και να διασκεδάσει με τα κόλπα που αυτό μπορεί να κάνει. Και στους τρεις διαφορετικούς σχηματισμούς που μπορούν να δημιουργηθούν, το ρομπότ μπορεί να ελίσσεται με σταθερότητα και να κινείται χωρίς δυσκολία σε ανηφόρες και κατηφόρες.
Αγοράστε το online από εδώ.
Τιμή: 50 ευρώ.

Lego – PS3 Game: Πειρατές της Καραϊβικής
Το LEGO® Pirates of the Caribbean ζωντανεύει τον κόσμο των Πειρατών της Καραϊβικής και τους πολύχρωμους χαρακτήρες του ως τουβλάκια και φιγούρες της LEGO. Τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να εξερευνήσουν γνωστές τοποθεσίες γεμάτες με διαδραστικά αντικείμενα LEGO, να ξιφομαχήσουν σε δυνατές μάχες και να λύσουν κρυμμένους γρίφους. Προϋπόθεση είναι να έχει το παιδί την παιχνιδικονσόλα Play Station 3.
Θα το βρείτε σε κάποια καταστήματα παιχνιδιών και στα Public.
Τιμή: 37 ευρώ.

Επιτραπέζιο- Οι Ιππότες του Βελανιδιού
Ένα εύκολο παιχνίδι για πιτσιρίκια από 6 χρονών και πάνω, όχι όμως τόσο εύκολο ώστε να βαρεθούν οι γονείς τους! Τρεις πονηροί κλέφτες, το Κουνάβι, η Αγριόγατα και η Αλεπού κάνουν τη ζωή δύσκολη στους τέσσερις ευγενείς Ιππότες του Βελανιδιού. Με θάρρος και αποφασιστικότητα, οι σκίουροι μαζεύουν τα Βελανίδια το ένα μετά το άλλο, ώστε να έχουν αρκετή τροφή για τον χειμώνα που έρχεται. Οι κλέφτες εποφθαλμιούν την περιουσία τους και οι προσεκτικοί επιβραβεύονται. Το παιχνίδι απασχολεί 3 ή 4 πιτσιρίκια, οξύνει την παρατηρικότητα και περιέχει βασικές αρχής στρατηγικής. Θα το βρείτε στην Κάισσα
Τιμή: 15 ευρώ

Ηλικίες 8-12
Πατίνια
Ποιο παιδί δεν λατρεύει να αλωνίζει στους πεζοδρόμους με πατίνια; Χαρίστε τους τα δικά τους πατίνια με ρόδες σε ευθεία, σε όποιο σχέδιο πιστεύετε ότι τους ταιριάζει καλύτερα. Για μεγαλύτερη προστασία μην ξεχάσετε και το ειδικό κράνος. Τα πατίνια διατίθενται σε διάφορα νούμερα για παιδιά κάθε ηλικίας.
Βρήκαμε μεγάλη ποικιλλία σε πατίνια και κράνη στο We love Toys.gr.
Τιμή: 61 ευρώ για το ζευγάρι πατίνια και 8 ευρώ για το κράνος.

Βιβλίο: Χωρίς οικογένεια, του Έκτορα Μαλό σε μετάφραση Ζωρζ Σαρή
Ο Ρεμί και η συντροφιά του είναι τα θύματα μιας απειλητικής κοινωνίας, η δύναμη της οποίας στηρίζεται στο χρήμα. Μπροστά στη δύναμη αυτή και σε όσους τη διαχειρίζονται, οι αγαθοί, οι αθώοι και οι ειλικρινείς είναι άοπλοι και ανυπεράσπιστοι.
Ένα εξαιρετικό δείγμα κλασικής λογοτεχνίας για παιδιά, ιδανικό για να τα εισάγει στον κόσμο των μεγάλων.
Θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Πατάκη –μπορείτε να το αγοράσετε online και από εδώ.
Τιμή: 13 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v