Δώρα αξίας €201 - €300

Δώρα αξίας €201 - €300
*Smartphone: Samsung Nexus S
Ένα smartphone με λειτουργικό σύστημα Android 2.3 Gingerbread και ιδιαίτερα πλούσια τεχνικά χαρακτηριστικά. Μεγάλη οθόνη αφής 4" και υποστήριξη βίντεο Full HD 1080p. Ένα δώρο επικοινωνίας, το οποίο θα συναρπάσει τον χρήστη που δεν έχει προηγούμενη επαφή με smartphone ή θα ικανοποιήσει πλήρως τον πιο έμπειρο στις συσκευές smartphones.
(ενδεικτική τιμή €249)

*Κονσόλα παιχνιδιών: Microsoft XΒΟΧ 360 4GB with Kinect
Ο συνδυασμός του Xbox με το Kinect είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία παιχνιδιού, αφού το σώμα του χρήστη γίνεται το χειριστήριο και οι φυσικές κινήσεις χεριών και σώματος επηρεάζουν την εξέλιξη του παιχνιδιού. Δωρίστε το με τη βεβαιότητα ότι όποιος το παραλάβει θα το απολαύσει, αλλά εξασφαλίστε ότι θα σας αφήνει να παίζετε και εσείς κατά καιρούς.
(ενδεικτική τιμή €250)

*MP3/MP4 Player: Apple iPod Touch 8 GB
Του έχει αποδοθεί ο τίτλος ως "το iPhone που δεν παίρνει τηλέφωνο" (δικαίως). Η αλήθεια είναι ότι αν εξαιρέσεις τις τηλεφωνικές κλήσεις, δεν στερείσαι κάτι πολύ σημαντικό σε σχέση με το iPhone. Οθόνη πολλαπλής αφής 3,5", υποστήριξη HD video, συναρπαστικά παιχνίδια και σύνδεση στο Internet μέσω Wi-Fi. Διευκρινίστε σε αυτόν που θα το δωρίσετε ότι ΔΕΝ είναι iPhone για να αποφύγετε τυχόν απογοητεύσεις.
(ενδεικτική τιμή €240)

*Σετ Home Cinema: LG HX806SH 3D Set Home Cinema (5.1)
Το σετ Home Cinema της LG είναι ένα δώρο οικιακής διασκέδασης και απόλαυσης, που εξασφαλίζει όμορφες ώρες εντός του σπιτιού. Η ακρόαση μουσικής ή η προβολή ταινιών, αποκτούν άλλο χαρακτήρα με τη χρήση ενός σετ Home Cinema. Το σημαντικό με το LG HX806SH είναι ότι πρόκειται για ένα προσιτό σύστημα 5.1 καναλιών, με ενσωματωμένο 3D Blu-Ray, το οποίο υποστηρίζει 3D τηλεοράσεις. Στα δυνατά χαρτιά του σετ περιλαμβάνεται η δυνατότητα πρόσβασης στο Internet και η υποστήριξη DLNA.
(ενδεικτική τιμή €250)

*Tablet 7": ZTE Smart Pad V9 3G Wi-Fi
Ένα οικονομικά προσιτό tablet με λειτουργικό σύστημα Android 2.1 Eclair και οθόνη 7 ιντσών. Ένα χρήσιμο δώρο που προσφέρει δυνατότητες επικοινωνίας, ενημέρωσης και διασκέδασης. Το Smart Pad V9 από τη ZTE συνδέεται στο Internet μέσω Wi-Fi όπως όλα τα tablet αλλά και μέσω δικτύων 3G.
(ενδεικτική τιμή €260)
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v