Δώρα αξίας €51 - €100

Δώρα αξίας €51 - €100
*Πληκτρολόγιο: Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800
Είναι γεγονός ότι η τιμή του είναι τσιμπημένη. Τη στιγμή που ένα απλό κοστίζει €15-€20 τότε τα 80 και πλέον ευρώ που χρειάζεστε για το Illuminated είναι… δύσπεπτα. Αυτοί οι ενδοιασμοί θα καμφθούν αφότου ακουμπήσετε τα χέρια σας πάνω στα πλήκτρα του Illuminated και νιώσετε ότι τα πλήκτρα γίνονται επέκταση των δαχτύλων σας. Επίσης, το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, το οποίο ρυθμίζεται σε ένταση, ανάλογα με το φωτισμό του χώρου, προσθέτει επιπλέον αξία στη συσκευή. Ένα ξεχωριστό δώρο για ξεχωριστούς ανθρώπους.
(ενδεικτική τιμή €85)

*Εξωτ. σκληρός δίσκος: Seagate Expansion Black 500GB USB3.0 (2.5")
Οι σκληροί δίσκοι είναι πάντα ένα χρήσιμο περιφερειακό. Όση και να είναι η δυνατότητα αποθήκευσης που διαθέτει ένας χρήστης, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι σε λίγο καιρό θα χρειαστεί επιπλέον GB. Ο μοναδικός ανασταλτικός παράγοντας για την αγορά ενός σκληρού δίσκου είναι η συγκυρία. Αυτό τον καιρό οι τιμές των σκληρών δίσκων έχουν αυξηθεί απότομα, ύστερα από κάποιες πλημμύρες σε εργοστάσια σκληρών δίσκων στην Ταϋλάνδη, όπου κατασκευάζεται το σύνολο της παγκόσμιας παραγωγής. Ο συγκεκριμένος εξωτερικός σκληρός δίσκος, που επιλέξαμε, εκτός από τα 500GB χωρητικότητας είναι και USB 3.0 (10 φορές ταχύτερος από USB 2.0).
(ενδεικτική τιμή €90)

*Πρόγραμμα antivirus: Symantec Norton 360 Version 5.0 (3 άδειες)
Η ασφάλεια των δεδομένων και η ακεραιότητα των αρχείων ενός υπολογιστή πρέπει να απασχολούν όλους τους χρήστες. Οι άδειες χρήσης αυτών των προγραμμάτων είναι ετήσιες, οπότε δωρίζοντας ένα πρόγραμμα ασφαλείας, εξασφαλίζετε τον παραλήπτη του δώρου, για ένα ολόκληρο χρόνο. Το Norton 360 version 5.0 είναι από τις πιο ολοκληρωμένες και ασφαλείς σουίτες προστασίας, διαθέτοντας επιπλέον τεχνολογία Insight που μπλοκάρει τους νεοεμφανιζόμενους ιούς, αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, ενώ είναι "ελαφρύ" και δεν επιβαρύνει την λειτουργία του υπολογιστή. Η πρόταση μας περιλαμβάνει 3 άδειες χρήσης, που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τρεις διαφορετικούς υπολογιστές ή laptops.
(ενδεικτική τιμή €79)

*Ψηφιακή κορνίζα: Transcend PF830 (8,0'')
Ένα δώρο που ο καθένας χρειάζεται και ειδικότερα αν κάποιος έχει μικρά παιδιά ή περίσσευμα… αυταρέσκειας. Οι αμέτρητες ψηφιακές φωτογραφίες βρίσκουν φιλόξενο μέρος και κυρίως βρίσκουν μέσο προβολής και δημοσιοποίησης. Η ψηφιακή κορνίζα της Transcend ταιριάζει απόλυτα στο σπίτι ή το γραφείο σας και η εναλλαγή αμέτρητων φωτογραφιών φέρνει στη μνήμη σας αγαπημένα πρόσωπα ή όμορφες στιγμές.
(ενδεικτική τιμή €90)

*Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή: Nikon Digital Camera S3100
Λεπτή, διακριτική, σε ελκυστική τιμή αλλά όχι με "αδύνατα" τεχνικά χαρακτηριστικά. Η ανάλυση των 14 Μegapixel και ο ευρυγώνιος φακός με οπτικό zoom 5x (26-130mm) εξασφαλίζουν ποιοτικές φωτογραφίες. Αν αποφασίσετε να την δωρίσετε αναζητήστε το χρώμα που ταιριάζει σε αυτόν ή αυτήν που θα τη δώσετε, από τα 7 διαθέσιμα.
(ενδεικτική τιμή €99)
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v