Ακτινολόγος μπήκε σε τομογράφο με εγκαταλελειμμένο βρέφος

Μία ακτινολόγος της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων αποφάσισε να μπει στον αξονικό τομογράφο μαζί με ένα εγκαταλελειμμένο βρέφος.

Ακτινολόγος μπήκε σε τομογράφο με εγκαταλελειμμένο βρέφος

Δάκρυα στα μάτια φέρνει η ανάρτηση μιας ακτινολόγου που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου, δείχνοντας το υπέροχο πρόσωπο της ανθρωπιάς που όλοι θα έπρεπε να έχουμε μέσα μας.

Η ακτινολόγος που εργάζεται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την ίδια μέσα στον αξονικό τομογράφο μαζί με ένα βρέφος, το οποίο όπως λέει εγκατέλειψαν οι γονείς του.

«Δεν είχε συνοδό για να το ακινητοποιήσει και δεν μπορούσα από ενσυναίσθηση να το αφήσω με μια αποτυχημένη εξέταση στην αξονική τομογραφία. Θεώρησα σωστό (τηρώντας τον Όρκο του Ιπποκράτη) να πάρουμε μαζί την ακτινοβολία, όπως θα έκανε και η μητέρα του, αν δεν το είχε εγκαταλείψει», αναφέρει στην ανάρτηση της η Ευτέρπη Κωνστανταρογιάννη.

Η έκταση που πήρε το θέμα, όπως αναμενόταν, ήταν τεράστια, και η ίδια μιλώντας στο OPEN σχολίασε σχετικά:

«Εγώ έκανα μια ανάρτηση που δεν περίμενα πως θα έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο γιατί αποτελεί καθημερινότητα όλων μας, πρώτα των συναδέλφων μου».

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v