Τα ζώδια που ξεσαλώνουν το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι όλοι μας γινόμαστε λίγο πιο ατακτούληδες. Εκείνοι όμως το παρακάνουν.

Τα ζώδια που ξεσαλώνουν το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι όλοι μας γινόμαστε λίγο πιο ατακτούληδες. Το έχει η εποχή. Κάτι η ζέστη, κάτι ο ιδρώτας, κάτι οι μεσημεριανές μπύρες και ξαφνικά βρίσκεις τον εαυτό σου να φλερτάρει με αγνώστους. Ή να κάνει σεξ με αγνώστους, δεν κρίνουμε.

Προφανώς και δεν κρίναμε, επειδή φτιάξαμε ολόκληρο κείμενο για τα ζώδια που τους αρέσει αυτό ακριβώς (εντάξει, με διακυμάνσεις) πράγμα.

Δίδυμοι
Πιστοί στην διπλή τους φύση, οι Δίδυμοι περνούν το μισό καλοκαίρι κλειδωμένοι στο σπίτι και το άλλο μισό να μην τους χωράει το σπίτι. Παραλίες, μπαρ, αυλές και όπου μπορείς να φανταστείς, θα τους βρεις να μιλούν με κόσμο, να κάνουν καινούριες γνωριμίες και να δίνουν ολούθε το Instagram τους. Αυτό το τελευταίο, βέβαια, τις περισσότερες φορές είναι για να χαρείς και να τους αφήσεις ήσυχους. Αν ήθελαν να το κάνετε, θα το κάνατε επιτόπου.

Λέων
Τα λιοντάρια περνούν την εποχή τους εκεί μέσα στον Αύγουστο που σφίγγουν οι ζέστες. Αυτό σημαίνει τρέλες; Ναι και όχι. Κάποια λιοντάρια το έχουν με τις τρέλες, και κάποια δεν μπορούν και τόσο εύκολα να ανοιχτούν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εγκεφαλικά δεν το ζουν και οι δύο κατηγορίες εξίσου έξαλλα.

Ζυγός
Οι Ζυγοί θριαμβεύουν όταν η φάση είναι φασαρία, πολυκοσμία και τέσσερις νέες γνωριμίες το λεπτό. Και πλέον που γίνονται 40 διαφορετικά ντόπια φεστιβάλ (με τους ίδιους ντόπιους καλλιτέχνες όλα), είναι πιο εύκολο από ποτέ να το κάνουν αυτό, χωρίς καν να τραβολογιούνται μέχρι την παραλία!

Σκορπιός
Ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν είχαν ανάγκη το καλοκαίρι για να το κάνουν. Απλά είναι με μαγιό και ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, ή έστω υπό το άγριο βλέμμα του κουτσομπόλη της παραλίας.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι είναι πολύ αστεία περίπτωση ανθρώπων που ξεδίνουν το καλοκαίρι, επειδή θα περίμενες να εξακολουθούν να είναι μαμούχαλοι και στις διακοπές, σαν εκείνους τους τύπους στις ταινίες που με το που βγαίνουν από το αεροπλάνο στο Παρίσι χτυπάει το κινητό τους και τους ξαναβλέπεις δυο ώρες μετά. Οι Αιγόκεροι ΔΕΝ είναι τέτοιοι στις διακοπές. Ως άνθρωποι που προγραμματίζουν τον χρόνο τους σχολαστικά, οι περιορισμένες διακοπές που επιτρέπουν στον εαυτό τους πρέπει να αξιοποιηθούν στο έπακρο. Οι Αιγόκεροι στις διακοπές απλά σταματούν να είναι Αιγόκεροι, δεν ξέρουμε πώς να το πούμε αλλιώς.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v