Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Αυτό είναι το σώμα μου και δεν ντρέπομαι για αυτό»

Ο δημοφιλής παρουσιαστής μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την εκλογή του αδερφού του στην Ευρωβουλή αλλά και για τα κιλά του, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Αυτό είναι το σώμα μου και δεν ντρέπομαι για αυτό»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε μια μίνι συνέντευξη στην κάμερα του «Πρωινού» όπου και μίλησε για τα επόμενα σχέδια του αλλά και για τα σχόλια που έχει δεχθεί για την εξωτερική του εμφάνιση.

Παράλληλα μίλησε για την εκλογή του αδερφού του στην Ευρωβουλή, δηλώντας ότι: «πιστεύω πάρα πολύ τον Σάκη και τον ψήφισα. Μόνο αυτός ξέρει τι αγώνα έκανε. Ο Σάκης είναι μία περίπτωση ενός ανθρώπου που ξεκίνησε μόνος του την ιστορία, χωρίς να υπάρχουν άνθρωποι από πίσω. Το έκανε πολύ ρομαντικά. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει στην ΕΡΤ3 πάρα πολλά χρόνια. Φαντάσου ότι έπαιρνε το ΚΤΕΛ για να μετακινηθεί από χωριό σε χωριό. Δεν δέχτηκε ούτε ένα ευρώ από εμένα. Μου είπε ότι θα το κάνει μόνος του όσο αντέχει. Όλα αυτά τα χρόνια ο Σάκης είναι ένας δημόσιος υπάλληλος που παίρνει 900 ευρώ στην ΕΡΤ3».

«Κουράζομαι, αλλά μου αρέσει αυτό που κάνω. Αν νιώθω ότι αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το κάνω, θα σταματήσω. Όταν τελειώσει αυτή η ιστορία και μου πουν ότι αυτό που βγάζεις στην τηλεόραση δεν είναι καλό θα το σταματήσω. 50 χρονών είμαι ακόμα», είπε ο παρουσιαστής, όταν ρωτήθηκε για το κουραστικό πρόγραμμά του.

«Για να είμαστε ειλικρινείς, το μόνο που δεν με βοηθάει είναι τα κιλά. Έχω βάλει παραπάνω κιλά και δεν μπορώ να κινηθώ όπως θέλω. Παλιότερα που ήμουν πιο αδύνατος, μπορούσα να κατεβαίνω γρήγορα από το αυτοκίνητο, να κάνω μπάνιο, να πηδάω από τους βράχους, να ανεβαίνω τα κατσάβραχα, ενώ τώρα είναι λίγο πιο δύσκολο. Με τη βοήθεια του Θεού, όμως, πάλι θα τα καταφέρω. Έχω αποφασίσει ότι αυτό είναι το σώμα μου και δεν θέλω να ντρέπομαι καθόλου γι’ αυτό. Έτσι είναι το σώμα μου. Σίγουρα όμως για θέματα υγείας, είναι σημαντικό να προσπαθήσω να χάσω κάποια κιλά. Γιατί ας μην γελιόμαστε τα πολλά κιλά, όσο περνάνε και τα χρόνια, αλλά και στα μικρά παιδιά, γιατί βλέπουμε για την παιδική παχυσαρκία τι λένε οι γιατροί δεν κάνει καλό. Προσπαθώ να αγαπάω τον εαυτό μου», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γ. Αρναούτογλου.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον πολύ καλό του φίλο Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του: «Μιλάω κάθε ημέρα με την Άννα [σ.σ. Σταθάκη]. Πάει από το καλό έως το καλύτερο. Μιλήσαμε προχθές, κάνει τον δικό του αγώνα και είναι απίστευτος ο αγώνας που κάνει».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v