Ιδιοκτήτης σπιτιού στη Νίκαια παρακολούθησε τη διάρρηξη του σπιτιού του σε ζωντανή μετάδοση

Τρία άτομα συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ. για διάρρηξη σπιτιού στη Νίκαια, ο ιδιοκτήτης του οποίου την είδε μέσω εφαρμογής σε live streaming.

Ιδιοκτήτης σπιτιού στη Νίκαια παρακολούθησε τη διάρρηξη του σπιτιού του σε ζωντανή μετάδοση

Ένα απίστευτο κι όμως αληθινό περιστατικό συνέβη πριν από λίγες μέρες στη Νίκαια, όπου ιδιοκτήτης σπιτιού βρέθηκε να παρακολουθεί σε live streaming μια ομάδα διαρρηκτών να κάνει πλιάτσικο στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο 18 Μαΐου και ενώ ο άνδρας έλειπε στο εξοχικό του, έλαβε ειδοποίηση στο κινητό από τον συναγερμό του σπιτιού του στη Νίκαια. Όταν άνοιξε την εφαρμογή, είδε τρεις ανθρώπους μέσα στο σπίτι του να ψάχνουν για μετρητά και κοσμήματα.

Σοκαρισμένος, ειδοποίησε την Αστυνομία, και λίγο αργότερα έφτασαν στο σπίτι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι μετά από πεζή καταδίωξη συνέλαβαν τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα. Στην προανάκριση προέκυψε ότι εμπλέκονται ακόμη τρία άτομα που διέφυγαν από το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού ρεπορτάζ, και οι έξι διαρρήκτες είναι σεσημασμένοι για παρόμοιες υποθέσεις και έχουν εκτίσει ποινές φυλάκισης.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v