Τάσεις και χρώματα στα μαγιό για το καλοκαίρι του 2024

Γήινα χρώματα, μεταλλικές λεπτομέρειες και η θριαμβευτική επιστροφή του ολόσωμου είναι ο απολογισμός των ρεπορτάζ για τη φετινή μόδα στις παραλίες.

Τάσεις και χρώματα στα μαγιό για το καλοκαίρι του 2024

Καθώς μετράμε αντίστροφα όλοι μαζί για την άνοδο του υδράργυρου που δεν μας έχει κάνει ακόμα την χάρη να μας στείλει παραλία, ρίχνουμε μια ματιά στις τάσεις και τα χρώματα που αναμένεται να κυριαρχήσουν φέτος στα μαγιό.

Χαριτωμενιές

Τελειώματα σε φρου φρου, φιογκάκια, κορδελάκια και το ροζ σε όλες του τις αποχρώσεις, κυριάρχησαν φέτος σε πολλές από τις επιδείξεις μόδας, παίρνοντας την σκυτάλη από την αντίστοιχη τάση στα ανοιξιάτικα ρούχα.

Η επιστροφή του ολόσωμου

Χωρίς απαραίτητα τα τολμηρά, ιδιαίτερα κοψίματα που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τις προηγούμενες χρονιές, το κλασικό ολόσωμο κάνει δυναμικό comeback, και μάλιστα στη μονόχρωμη εκδοχή του –ενίοτε στολισμένο με διακριτικά αξεσουάρ, όπως αγκράφες, ζώνες και κουμπάκια.

Heavy metal

Οι μεταλλικές λεπτομέρειες σε κρίκους και αγκράφες κάνουν κι αυτές φέτος την επιστροφή τους, στολίζοντας μπικίνι και ολόσωμα μαγιό –ελπίζουμε κι ευχόμαστε από υλικά που δεν θα μας τσουρουφλίζουν το δέρμα στους 45 βαθμούς του μεσογειακού καλοκαιριού.

(Brigitte) bandeau

Τι είναι bandeau, ρωτάς; Η εκδοχή του μπικίνι του οποίου το κάτω μέρος είναι ψηλόμεσο, καλύπτει δηλαδή κοιλιά –ευχής έργο αν δεν πρόλαβες να λιώσεις στο γυμναστήριο– και το πάνω είναι strapless, για να γλιτώσεις και τα λευκά σημάδια της ηλιοθεραπείας, αν είσαι από τους μυστήριους τύπους που δεν τα βρίσκουν σέξι.

Αθλητική Κυριακή

Κλασικές, καθαρές γραμμές, αθλητικές ρίγες και άνεση κινήσεων φέρνει μαζί του το sporty chic look που φέρνει ξανά στις παραλίες κάτι από το Baywatch στιλ των 90ς.

Γύρισε στη φύση

Τα χρώματα του φυσικού τοπίου, ήτοι μπλε, πράσινο και καφέ θα κυριαρχήσουν φέτος στη χρωματική παλέτα των μαγιό, τόσο μπικίνι όσο και ολόσωμων, και αν μας ρωτάς ένα διάλειμμα από το κόκκινο της φωτιάς θα πούμε πως όλοι το χρειαζόμασταν.

Ξυπνάς το ζώο μέσα μου

Εντάξει, μην τα θέλουμε όμως και όλα δικά μας, καλά τα γήινα χρώματα, αλλά το animal print καμία γενιά δεν το γλίτωσε, πόσα χρόνια σερί ήθελες να είμαστε τυχεροί;

Με πληροφορίες από Elle.com 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v