Στο iconic ανανεωμένο κατάστημα MAC Cosmetics στην Ερμού

Άνοιξε ξανά τις πόρτες του με ένα party για φίλους και συνεργάτες

Στο iconic ανανεωμένο κατάστημα MAC Cosmetics στην Ερμού

Μουσική, διαδραστικά games, customized cocktails κι ένα αξεπέραστο act από την αγαπημένη pop τραγουδίστρια Natasha Kay ήταν μερικά από τα highlights, που άφησαν τους καλεσμένους με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ταυτόχρονα, μια μοναδική παρουσίαση των latest trends στο makeup από την ομάδα της Senior Artist της MAC, Αλεξάνδρας Σπυριδοπούλου απογείωσε τη βραδιά, αφού οι guests είχαν την ευκαιρία να έχουν μια ολοκληρωμένη fashion show backstage εμπειρία και να εμπνευστούν από τρία μοναδικά makeup looks που δημιουργήθηκαν μπροστά στα μάτια τους. Η φρέσκια, bold και ανανεωμένη εικόνα του flagship store είναι πλέον απόλυτα εναρμονισμένη με τον έντονο και σύγχρονο χαρακτήρα της MAC.

H Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου, Senior MAC Artist, εν δράση

Υιοθετώντας το νέο concept της MAC, RED 2.0, ο χώρος ενσωματώνει συστήματα AI τεχνολογίας με ειδικά Virtual Try-On screens που δίνουν στον καταναλωτή τη δυνατότητα να δοκιμάσει virtually νέα προϊόντα και αποχρώσεις, μια καινοτομία που θα απογειώσει την εμπειρία του shopping μέσα στο κατάστημα.

Το κατάστημα διαμορφώθηκε έτσι ώστε  να διευκολύνει την περιήγηση και τον εντοπισμό των προϊόντων, αφού υπάρχουν πια ξεχωριστές ζώνες για κάθε κατηγορία μακιγιάζ, ενώ οι εντυπωσιακές οθόνες, τα ειδικά stands με το display νέων λανσαρισμάτων και των trends και τα ανανεωμένα makeup stations, έτοιμα να υπoδεχθούν κάθε makeup lover που θέλει να αφεθεί στα χέρια των experts, είναι μόνο μερικά από τα highlights του νέου χώρου. Επιπλέον, τo MAC store στην Ερμού, είναι πλέον το δεύτερο φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα που διαθέτει τα εξειδικευμένα προϊόντα της MAC Pro σειράς, σε ένα εντελώς ανακαινισμένο corner.

H ομάδα της MAC, από αριστερά Δήμητρα Σφακάκη, Owned Media Coordinator, Δώρα Ορφανού, National Training Manager, Αμαλία Δρίβα, Earned Media Specialist, Νίκη Χατζήνα, Consumer Marketing Manager, Σοφία Μουσδράκα, MAC Brand Director, Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου, Senior MAC Artist, Αγγελική Τσουλφίδου, National Artist, Ειρήνη Νικολακέα, Product Marketing Executive

Στα εγκαίνια του αγαπημένου brand παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων εκλεκτοί καλεσμένοι από το χώρο της μόδας και του μακιγιάζ, editors, bloggers και αγαπημένοι συνεργάτες της MAC, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι τη νέα εικόνα του καταστήματος και να διασκεδάσουν μαζί με την ομάδα της μάρκας. 

H Κέρρυ Γουσίδου, Earned Media Manager της Estee Lauder Companies και Jossie Βιτζιλέου, Communications Manager ΑΜΒΥΞ 

Επισκεφθείτε το ανανεωμένο κατάστημα MAC στην καρδιά της Αθήνας:  Ερμού 44 & Ευαγγελιστρίας, Σύνταγμα, 10563

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v