7 λόγοι που ένας Ταύρος θα σε απογοητεύσει

Ένας Ταύρος σπάνια δεν θα ξέρει τι θέλει, αλλά το πώς θα το αποκτήσει και τι θα κάνει αφού το αποκτήσει είναι εντελώς άλλες ιστορίες.

 

7 λόγοι που ένας Ταύρος θα σε απογοητεύσει

Οι Ταύροι φημίζονται ως ζώδιο που δεν αλλάζει γνώμη, που ξέρει τι θέλει και που μπορεί (και επιζητά) να απολαμβάνει όλες τις μικρές και μεγάλες απολαύσεις που έχει να προσφέρει η ζωή. Πολλές φορές, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δουλεύουν ταυτόχρονα για να δημιουργήσουν ένα όχι και τόσο ευχάριστο αποτέλεσμα. Ένας Ταύρος μπορεί να είναι ο ορισμός εκείνης της κλισέ ατάκας που λέει “Βρες αυτό που αγαπάς και ασ’ το να σε καταστρέψει”, αποδεικνύοντας ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα να είσαι ζώδιο του νερού για να αναπτύξεις σχέσεις αλληλεξάρτησης με ασαφή κόνσεπτς· μπορείς να το καταφέρεις και πιστεύοντας απλά πολύ στον εαυτό σου.

Ακολουθούν άλλοι 6 λόγοι που η παρέα με έναν Ταύρο μπορεί να σε δυσκολέψει.

*Το κλισέ ότι οι Ταύροι γουστάρουν τα λούσα και τα μεγαλεία δεν είναι υποχρεωτικό να τους εκφράζει όλους. Στην πραγματικότητα, το γούστο του Ταύρου είναι απλά “Όχι αυτό που κάνεις τώρα εσύ”, σε όποιο πιθανό πλαίσιο.

*Οι Ταύροι μπορούν να είναι εξίσου μανιακοί με την καθαριότητα με τους Παρθένους, αλλά δεν δέχονται τόσο bullying για αυτό το ζήτημα επειδή ξέρουν να παρτάρουν καλύτερα από τους Παρθένους. Αν, όμως, είσαι στον στενό κύκλο του Ταύρου, μόλις τελειώσει το πάρτι θα δεις τον άλλο εαυτό (και θα βρεθείς να κρατάς μια σκούπα).

*Τους αρέσει να ζουν τα συναισθήματά τους με πλήρη ένταση, για όσο καιρό διαρκέσουν. Αυτό δημιουργεί προβλήματα επειδή (προφανώς) κουράζονται κάποια στιγμή, μα είναι πιο σημαντικό για αυτούς να δείξουν ότι τα πράγματα εξακολουθούν να είναι οκέι. Ευτυχώς, δεν είναι καλοί στο να υποκρίνονται ενθουσιασμό, οπότε θα τους καταλάβεις – που μπορεί να είναι ακόμα πιο ενοχλητικό, επειδή εσύ θα έχεις καταλάβει κι εκείνοι θα πουλάνε μη πειστική τρέλα.

*Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτείς προτού ξεκινήσεις μια σχέση με Ταύρο: Πρόκειται για ζώδιο που θα απαιτήσει περισσότερους συμβιβασμούς από εσένα απ’ ό,τι εσύ από αυτόν. Κι αν δεν σε ψήνει να τους κάνεις όλους, αυτό είναι σοβαρό deal breaker, σχεδόν πάντα.

*Συναισθηματικά, οι Ταύροι μπορούν να είναι φουλ ανοιχτοί όταν το επιλέξουν – μην αφήσεις όμως τον εαυτό σου να πιστεύει ότι αυτό σημαίνει και συναισθηματική ωριμότητα. Θυμίσου, είναι το επόμενο ζώδιο μετά τον Κριό, και το ακολουθούν οι Δίδυμοι.

*Τέλος, όσο καλά κι αν περάσεις με έναν Ταύρο και όσο σε πλανέψει η γοητεία τους (που έχουν μπόλικη), δεν πρέπει να ξεχνάς ότι είναι ζώδιο που θα επιστρέφει πάντα στις παλιές, καλές, πατροπαράδοτες αξίες. Έχε αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού σου, κανόνισε τις πράξεις σου καταλλήλως, και όλα θα πάνε καλά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v