Γυναίκα πήγε... τον νεκρό θείο της ως εγγυητή στην τράπεζα για να πάρει δάνειο

Μια Βραζιλιάνα προσπάθησε να πάρει δάνειο, παρουσιάζοντας έναν νεκρό άντρα ως τον ηλικιωμένο θείο της που θα εγγυόταν για εκείνη.

Γυναίκα πήγε... τον νεκρό θείο της ως εγγυητή στην τράπεζα για να πάρει δάνειο

Ένα υπέρ-απίστευτο περιστατικό συνέβη σε μια τράπεζα της Βραζιλίας όταν η Έρικα Νούνες μετέφερε το πτώμα ενός ηλικιωμένου άντρα για να τον παρουσιάσει ως θείο της στην προσπάθειά της να πάρει δάνειο. Με βάση τηλεοπτικά δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης ή αίτηση του δανείου αφορούσε το ποσό των 17.000 ρεάλ Βραζιλίας (3.000 ευρώ).

Μάλιστα, το μακάβριο αυτό περιστατικό κινηματογραφήθηκε από τους υπαλλήλους της τράπεζας οι οποίοι στη συνέχεια κάλεσαν την αστυνομία. Όπως εύκολα καταλαβαίνεις το βίντεο έγινε αμέσως viral στα social media, ενώ η γυναίκα τέθηκε υπό κράτηση.

Η Νούνες φαίνεται να λέει στο βίντεο: «θείε, ακούς; Πρέπει να υπογράψεις, αν δεν υπογράψεις, δεν υπάρχει περίπτωση, γιατί δεν μπορώ να υπογράψω για σένα».

«Δεν είναι καλά, το χρώμα του», απάντησε ένας τραπεζικός υπάλληλος, με τη Νούνες να λέει χαρακτηριστικά ότι: «έτσι είναι, δεν λέει τίποτα, θείε, πρέπει να ξαναπάς στο νοσοκομείο», απάντησε η Νούνες.

Λίγο αργότερα διαπιστώθηκε από τους διασώστες που έσπευσαν στην τράπεζα ότι ο 68χρονος Πάουλο Ρομπέρτο Μπράγκα, όπως ήταν το όνομα του άνδρα, είχε πεθάνει λίγες ώρες νωρίτερα με αποτέλεσμα να συλληφθεί η Νούνες.

Παρακολούθησε το βίντεο εδώ:

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v