To Risotto είναι το pasta bar που ονειρευόσουν

Αν σε κάθε σου γαστρονομική ερώτηση η απάντηση είναι ιταλιάνικη, τότε το Risotto Pasta Bar είναι για σένα. Παμ.

To Risotto είναι το pasta bar που ονειρευόσουν

Όλα ξεκίνησαν στη Νέα Υόρκη το 1920 όταν ένας Ιταλός μετανάστης έφτιαξε την πρώτη μηχανή ζυμαρικών για να μπορούν οι οικογένειες που έμεναν στην περιοχή Little Italy να έχουν εκεί τα δικά τους ζυμαρικά. Έτσι τα ζυμαρικά έγιναν δημοφιλή και γνωστά σε όλο τον κόσμο. Όπως έγραψε και ο Federico Fellini... "life is a combination of magic and pasta".

Ετοιμάσου να σε ξεναγήσουμε στα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας, μέσα από τον κατάλογο του Risotto που κρύβει μια γαστρονομική έκπληξη για όλους τους μακαρονάδες της παρέας -κι όχι μόνο- τιμώντας το όνομα του πιο νόστιμου pasta bar όπου φάγαμε πρόσφατα.

Οι σεφ του επιλέγουν σχολαστικά τα πιο φρέσκα προϊόντα, τα καλύτερα τυριά και εκλεκτά κρέατα για να εξασφαλίζουν την απόλυτη ιταλική γευστική εμπειρία. Ξεκινήσαμε με τα Funghi Porchini με μιξ φρέσκων μανιταριών, κρουτόν focaccia, γλάσο βαλσάμικο, σκόρδο, θυμάρι, παρμεζάνα πριν περάσουμε στην λαχταριστή pinsa του.

Όπου pinsa βάλε μια Ιταλική λιχουδιά πίτσας και αποτελεί μέρος της ρωμαϊκής αρτοποιίας για πάνω από 100 χρόνια. Το όνομα pinsa προέρχεται από τον όρο  «Pinsere» που σημαίνει «σπρώχνω τη ζύμη με το χέρι» στα λατινικά. Έχει τραγανές υφές στο εξωτερικό και εξαιρετικά απαλό και λαχταριστό εσωτερικό, κι αν φας μια Italiana με ρόκα, προσούτο, mozzarella, ντοματίνια και λάδι λευκής τρούφας θα τη θυμάσαι για καιρό.

Υπέροχα και τα ζυμαρικά του, από όπου ξεχωρίζουμε το Risotto Basilico (ριζότο χλωροφύλλης με σπανάκι, βασιλικό, ψητά ντοματίνια και ξύσμα lime), και το Pasta Broccoli με μπρόκολο, πέστο λιαστής ντομάτας, κοτόπουλο, καπνιστή πάπρικα, μαντζουράνα και κρέμα παρμεζάνας.

Μαζί με αναψυκτικό ή ποτήρι κρασί ο λογαριασμός δεν θα γράψει περισσότερα από 12-15€ το άτομο.

@in2life_gr 🍝Φάγαμε στο Risotto Pasta Bar στον Πειραιά και σύντομα στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε! #in2life #ελληνικοτικτοκ #τιτρωμε #φαγητό #ιταλικο #pasta #μπεςφοργιουγαμω ♬ Dance You Outta My Head - Cat Janice

Πληροφορίες Προσφοράς: Τα μέλη του In2life Club μπορούν να απολαμβάνουν έκπτωση 10% καθημερινά. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v