Εσύ γράφτηκες στο In2life Club, ή είσαι κανένας κροίσος;

Το Ιn2life Club είναι εδώ, ενωμένο δυνατό με ολοένα και περισσότερες νέες προσθήκες, για τα μέλη του και μόνο.

Εσύ γράφτηκες στο In2life Club, ή είσαι κανένας κροίσος;

To in2life club εδώ και λίγους μήνες έχει μπει για τα καλά στη ζωή των μελών του, προσφέροντας  μια σειρά από εκπτώσεις και προσφορές μαζί με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του, που αυξάνονται και πληθαίνουν συνεχώς, δίνοντας ακόμη περισσότερα πρόνομια στ@ εγγεγραμμέν@ του. Για μισό λεπτό, τι εννοείς ότι δεν έχεις γίνει ακόμη μέλος του in2life club; Ας πάρουμε ακόμη μια φορά τα πράγματα από την αρχή, γιατί είναι πιθανόν να έλειπες στο πρώτο μάθημα.

Το In2life Club φιλοδοξεί να γίνει μια ενεργή κοινότητα χρηστών που ακολουθούν και διαβάζουν το In2life.gr. Στην ουσία πρόκειται για ένα mini-site το οποίο περιλαμβάνει αποκλειστικό περιεχόμενο και πολλά δώρα για όποιον επιλέξει να γίνει μέλος της κοινότητας.

Αν η διαδικασία εγγραφής σου διαρκέσει περισσότερα από τριάντα δευτερόλεπτα, δεσμευόμαστε ότι θα σου στείλουμε πληροφορίες για να βγάλεις τριάντα χιλιάδες ευρώ από κρυπτονομίσματα. Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από το να καταχωρήσεις τα στοιχεία σου, στο νέο mini-site του Ιn2life Club. Αφού επιβεβαιώσεις το mail σου, στη συνέχεια θα λάβεις ένα μοναδικό QR code μέλους με αναλυτικές πληροφορίες ως προς τη χρήση του.

To In2life Club έχει ήδη ένα δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων -καταλύματα, καφέ, εστιατόρια, ταβερνάκια, ζαχαροπλαστεία αλλά και μπαρ τα οποία μπορείς να βρεις εδώ- που προσφέρουν μια σειρά από εκπτώσεις, προσφορές και προνόμια για τα μέλη του In2life Club. Σε περίπτωση που θες ως μέλος του In2life Club να κάνεις χρήση της έκπτωσης/ προσφοράς που απολαμβάνεις θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά με το κάθε συνεργαζόμενο κατάστημα, για να ενημερώσεις για την προσέλευσή σου,  αποφεύγοντας ενδεχόμενη ταλαιπωρία.

Πλέον το In2life Club διαθέτει περισσότερες από 45 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και κάθε βδομάδα ανακοινώνει νέες προσθήκες με ένα και μόνο σκοπό. Να μη μείνει παραπονούμενο κανένα από τα μέλη του.

Όταν πάρω την απόφαση, πώς θα γίνω μέλος του in2life club;

Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από το να καταχωρήσεις τα στοιχεία σου, στο mini-site του Ιn2life Club. To μόνο που χρειάζεσαι ένα έγκυρο mail. Έπειτα θα λάβεις ένα μοναδικό QR code μέλους με αναλυτικές πληροφορίες ως προς τη χρήση του.

Το In2life Club θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται με νέες προσθήκες συνεργαζόμενων καταλυμάτων, καφέ, εστιατορίων, ταβερνακίων, ζαχαροπλαστείων αλλά και μπαρ με σκοπό να μην μείνει κανένα μα κανένα μέλος του ανικανοποίητο. Για τις νέες προσθήκες που ετοιμάζει η ομάδα του In2life Club, θα ενημερώνεσαι από το mini-site του  ή από τα social media του in2life. Για το μόνο που είμαστε σίγουροι είναι ότι θα σε ενθουσιάσουν όλα αυτά που υπάρχουν στα σκαριά, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Αν είναι τύπος των social, τότε θα μάθεις ότι: "Μαζί τα φάγαμε"

Πόσταρε τη δική σου εμπειρία μετά από μια επίσκεψη σε ένα αγαπημένο σου στέκι (μπαρ, εστιατόριο, καφέ, μεζεδοπωλείο, ταβέρνα, σουβλατζίδικο, και κάθε λογής φαγάδικο) κι έλα να γίνουμε πολλοί στη δημόσια Facebook ομάδα, Μαζί τα Φάγαμε, που έφτιαξε το In2life Club γιατί κάποιος έπρεπε να το κάνει κι αυτό. Εμείς προτάξαμε τα στήθια μας για να δώσουμε στα μέλη του club κι όχι μόνο τη δυνατότητα να μοιραστούν τις γαστρονομικές τους προτάσεις αλλά και τις πρόσφατες εμπειρίες τους σε μια έξοδο για φαγητό. Γίνε μέλος κι εσύ εδώ!

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v