Οι διάσημοι που είναι Σκορπιοί

Είτε θες να χαραμίσεις πέντε λεπτά, είτε θέλεις να βρεις ένα καινούριο ζωδιακό role model, αυτοί οι διάσημοι σίγουρα σε ενδιαφέρουν.

 

Οι διάσημοι που είναι Σκορπιοί

Κουβαλάει μεγάλο κοινωνικό στίγμα το ζώδιο του Σκορπιού. Οι Σκορπιοί θεωρούνται άνθρωποι που ζουν μέσα στην υπερβολή, που δεν μπορούν να ελέγξουν εύκολα τα συναισθήματά τους. Θεωρούνται μαύρα πρόβατα, ακόμα κι αν στην πραγματικότητα το κάνουν ως υπεύθυνα μεγάλα αδέρφια των Ιχθύων.

Σε κάθε περίπτωση, αυτοί οι διάσημοι έτυχε να γεννηθούν Σκορπιοί, οπότε ελπίζουμε αυτό το κείμενο να σε γεμίσει με θετικά συναισθήματα. Ή έστω να σε κάνει να γελάσεις, ανάλογα του πόσο χωμένος είσαι στην κουλτούρα των σελέμπριτι.

Ράιαν Ρέινολντς (23 Οκτωβρίου)

Είναι αξιολάτρευτος, αλλά επειδή κάνει “χιχι” μετά από κάθε του ψυχωτική σκέψη. Και όταν το ίντερνετ άρχισε να αγαπά τους ψυχωτικούς σελέμπριτι, το αγκάλιασε φουλ και το έκανε μέρος της εικόνας του. Και μετά έγινε πραγματικότητα ο Deadpool, οπότε όλοι βγήκαμε κερδισμένοι.

Ντρέικ (24 Οκτωβρίου)

Σόρι, δεν θα εξηγούμε τα αυτονόητα τώρα.

Κέιτι Πέρι (25 Οκτωβρίου)

Θα μπορούσες να μας πεις ότι η Κέιτι Πέρι είναι οποιοδήποτε ζώδιο και θα σε πιστεύαμε, επειδή κάθε κοστούμι είναι και μια άλλη Κέιτι Πέρι. Και για αυτό ακριβώς βγάζει νόημα που είναι Σκορπιός εν τέλει.

Μπιλ Γκέιτς (28 Οκτωβρίου)

Πολλά από τα τελευταία updates των Windows, ειδικά σε θέματα ιδιωτικότητα, δικαιολογούν αυτό το ζώδιο. Δεν θα πούμε παραπάνω.

Γουινόνα Ράιντερ (29 Οκτωβρίου)

Και μόνο για το Girl, Interrupted αξίζει. Αλλά και ολόκληρη την 80s και 90s περσόνα της να σκεφτείς, η Γουινόνα είναι από τους Σκορπιούς που δεν ντρέπονται αν θα τους δουν να κλαίνε.

Πεν Μπάτζλι (1 Νοεμβρίου)

Ναι, είναι ο τύπος στο You και βγάζει άψογο νόημα. Επίσης να θυμίσουμε ότι πριν το You ήταν έξι σεζόν στο Gossip Girl ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΗΤΑΝ ΤΟ GOSSIP GIRL. Ακραίο Σκορπιός ένερτζι.

Κρις Τζένερ (5 Νοεμβρίου)

“Όταν έμαθα ότι η Κιμ είχε γυρίσει πορνοταινία, ως μαμά της έγινα έξαλλη. Ως μάνατζερ, όμως...” Εμείς δεν θα πούμε κάτι άλλο.

Ράιαν Γκόσλινγκ (12 Νοεμβρίου)

Δεν είναι μόνο ο Κεν. Και οι προηγούμενοι διάσημοι ρόλοι του είχαν τρελό Σκορπιός ένερτζι. Και το γεγονός ότι σκηνοθέτησε μια φορά και έκανε art-house horror είναι Σκορπιός ένερτζι. Και ότι είχε μπάντα και έπαιζαν μπλουζ είναι Σκορπιός ένερτζι. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ έχει πολλά περίεργα στο κεφάλι του, αλλά δε μπορείς να τα μάθεις.

Μπγιορκ (21 Νοεμβρίου)

Αν δεν σου αρκεί ένα διάβασμα των στίχων της για να καταλάβεις πως είναι τόσο βαθιά συναισθηματική όσο είναι και θεότρελη, να σου θυμίσουμε το βίντεο με τον παπαράτσι. Δεν θα σου δώσουμε λινκ, όπως όλες τις έξτρα πληροφορίες για την Μπγιορκ, πρέπει να το ψάξεις.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v