6 λόγοι που ένας Κριός θα σού κάνει τη ζωή δύσκολη

Οι Κριοί είναι πολύ καλά παιδιά. Αλλά κανείς δεν είπε ότι η ζωή με ένα καλό παιδί δεν μπορεί να έχει τις δυσκολίες της.

 

6 λόγοι που ένας Κριός θα σού κάνει τη ζωή δύσκολη

Πολλοί νομίζουν πως οι Κριοί είναι απλά εγωιστές. Στην πραγματικότητα, αυτό που συμβαίνει είναι ότι δεν έχουν συχνά την παραμικρή ιδέα του τι συμβαίνει γύρω τους γιατί είναι απασχολημένοι με τα μικρά καθημερινά τους side-quests. Όποτε μπορεί αν μην παρατηρήσουν ότι ζορίζεσαι, ότι θες βοήθεια, ή έστω ένα αυτί να γκρινιάξεις. Κάποια στιγμή θα βγουν από τον κόσμο τους και θα σου προσφέρουν ό,τι χρειάζεσαι, αφού όμως έχεις βράσει μέσα σου πρώτα.

Κατά βάθος είναι καλά παιδιά. Για να έχουμε όμως το κεφάλι μας ήσυχο, αυτοί είναι πέντε ακόμα τρόποι με τους οποίους ένας Κριός μπορεί να σου κάνει τη ζωή δύσκολη. Για να μη πεις ότι δεν σε προειδοποιήσαμε.

*Οι Κριοί, όπως όλοι ξέρουμε, είναι γεννημένοι ηγέτες. Αυτό σημαίνει περισσότερα για το πόσο χαρισματικοί είναι, παρά για το πόσα πράγματα κάνουν εν τέλει. Συνεπώς, είναι πολύ πιθανό αν έχεις στενή σχέση με έναν Κριό να βρίσκεσαι συχνά σε θέση χαμάλη για τις δικές του ιδέες. Αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, τουλάχιστον οι ιδέες του μέσου Κριού είναι όντως καλές και άξιες υλοποίησης.

*Πάσχουν από μία ελαφρά διάσπαση προσοχής, ναι. Αλλά προς υπεράσπισή τους, έχεις γνωρίσει ποτέ Δίδυμο; Ή γενικότερα ζώδιο του αέρα; Οι Κριοί μπορεί να ασχολούνται με δέκα διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά η προσοχή τους είναι 100% εκεί, για το καθένα. Όπως είναι λογικό, ο μέσος Κριός είναι επίσης και πιο κουρασμένος στη ζωή του από τον μέσο Δίδυμο (ή και άλλο ζώδιο του αέρα).

*Δεν είναι και οι καλύτεροι αν το πλαίσιο έκφρασης είναι επαγγελματικό ή ακαδημαϊκό. Έχουν έναν ενθουσιασμό που οι περισσότεροι «σοβαροί ενήλικες» δεν εκτιμούν και τόσο. Αυτό όμως τους κάνει να δουλεύουν ακόμα περισσότερο, για να αποδείξουν ότι μπορείς να τους πάρεις σοβαρότατα στη δουλειά τους, ακόμα κι αν οι ίδιοι (επιλέγουν πολύ συνειδητά να) είναι ασόβαροι. Το οποίο μας οδηγεί στο ότι...

*...είναι πλήρως ενήμεροι για το πόσο αυθάδεις ή ανώριμοι μπορεί να φαίνονται σε ορισμένους ανθρώπους, και αντί να μιζεριάζουν και να αμφιβάλλουν για τον εαυτό τους, το αποδέχονται και απλώς... γίνονται καλύτεροι στο να αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους με τον πιο άμεσο δυνατό τρόπο.

*Τέλος, οι Κριοί δεν είναι εύκολο ζώδιο για να ακολουθείς αν βρίσκεσαι σε σχέση μαζί τους. Αλήθεια, έχουν φοβερό ταλέντο στο multitasking και από την φύση τους είναι λίγο ανταγωνιστικοί, που σημαίνει ότι μοιραία θα αρχίσουν οι κακές συγκρίσεις. Ο καλύτερος τρόπος για να έχεις σχέση με έναν Κριό είναι να αποκτήσεις πρώτα την δική σου ζωή, τις δικές σου ασχολίες, και μετά να είστε δύο πολύ καλοί φίλοι που μοιράζονται αυτά που μαθαίνουν. Που, οκέι, αυτό λειτουργεί σαν συμβουλή γενικά για τις σχέσεις, απλά με τον Κριό δεν γίνεται αλλιώς. Θα το πάρεις το μάθημα όπως και να ‘χει.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v