Gypsy Jungle στην καρδιά της Αθήνας

Ο πιο ευφάνταστος και δημιουργικά επιμελημένος, all day χώρος

Gypsy Jungle στην καρδιά της Αθήνας

Το all day bar Gypsy Jungle διακρίνεται κυρίως για τα υπέροχα και ευφάνταστα cocktails, καθώς και τις γευστικές δημιουργίες που τα συνοδεύουν σε ένα μαγικό περιβάλλον. Στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτίριο του 1820 που εσωτερικά μας ταξιδεύει σ’ έναν μακρινό και ονειρεμένο εξωτικό παράδεισο. 

Σε αυτό το σαγηνευτικό σκηνικό θα απολαύσεις ένα πλουσιοπάροχο brunch, αλλά κυρίως θα έρθεις για να πιεις ένα ασυναγώνιστο cocktail μετά τη δουλειά. Μπορείς να το επισκεφτείς από το πρωί μέχρι το βράδυ, ξεκινώντας με ένα δυνατό brunch, με αλμυρά και γλυκά pancakes , ομελέτες, μπριός και πολλά άλλα πιάτα, ενώ το κυρίως μενού πρωτοτυπεί προτείνοντας ελληνικό σούσι!

Το Gypsy Jungle βρίσκεται στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, κοντά στον πιο πολυσύχναστο, εμπορικό δρόμο της Αθήνας, την οδό Ερμού και αποτελεί στέκι των Αθηναίων, αλλά και των ταξιδιωτών της πρωτεύουσας. Στο πολυδιάστατο και πολύχρωμο χώρο του, μπορείς να απολαύσεις δημιουργικές συνταγές συντροφιά με έναν εξωτικό παπαγάλο, ενώ ταυτόχρονα να επιλέξεις από τον πλούσιο κατάλογο ένα από τα πολυσυζητημένα και πιο φωτογραφισμένα κοκτέιλ της Αθήνας.

Πρωτοποριακή αισθητική, καλλιτεχνικές εκφράσεις, εικονογραφημένοι ήρωες και ηρωίδες. Όλοι οι χώροι του είναι ζωγραφισμένοι στο χέρι από την Καλλιτεχνική Ομάδα της Βίβιαν Δημητρακοπούλου που έχει επιμεληθεί καλλιτεχνικά κορυφαίους χώρους στην Αθήνα και όχι μόνο.

Gypsy Jungle 

Αιόλου 27, Πλατεία Αγίας Ειρήνης 

Μοναστηράκι

 

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v