Πού θα βρεις vintage έπιπλα χωρίς να δώσεις πολλά

Ψάχνεις αντίκες σε καλή κατάσταση για να ανανεώσεις το σπίτι σου, χωρίς όμως να το βάλεις και υποθήκη για να τις αγοράσεις; Εδώ είσαι.

Πού θα βρεις vintage έπιπλα χωρίς να δώσεις πολλά

Το βίνταντζ πολύ αγάπησαν, το κόστος του όμως ουδείς. Τα άτιμα τα ρετρό έπιπλα κοστίζουν συνήθως αρκετά, μερικές φορές περισσότερο και από καινούργια.

Αν όμως ξέρεις που να ψάξεις, τότε βρίσκεις ευκαιρίες για να ανανεώσεις το σπίτι σου, χωρίς να χρειαστεί να φας φακές για τον υπόλοιπο μήνα.

Δες λοιπόν μερικές διευθύνσεις online και μη, για παλιακές αγορές σε καλές τιμές. 

Παλιοσυνήθειες

Ύδρας 10, Μοσχάτο, τηλ: 21 0481 1600

Στο online κατάστημα, αλλά και στο φυσικό στον Ταύρο, αυτό το παλαιοπωλείο - thrift shop - για μεταχειρισμένα έπιπλα, φέρνει καθημερινά κάθε λογής vintage και ρετρό αντικείμενα, σε τιμές ευκαιρίας. Κάνει καθημερινές παραλαβές και εισαγωγές αντικών και vintage επίπλων από την Ευρώπη, ενώ έχει και αρκετά κλασικά, ελληνικά κομμάτια, τα οποία μπορείς να τσεκάρεις είτε πηγαίνοντας στον τεράστιο χώρο του, είτε online. Δες εδώ.

Το Σπίτι της Γιαγιάς

Σερβίων 5, Βοτανικός, τηλ: 21 0522 6523

Μεταχειρισμένα μικροαντικείμενα, ρετρό πολυθρόνες, καθιστικά, καναπέδες, καρέκλες, συρταριέρες, τουαλέτες και ό,τι άλλο «της γιαγιάς» μπορείς να φανταστείς σε περιμένει σε νορμάλ τιμές αυτό το παλαιοπωλείο στον Βοτανικό, αλλά και στο online κατάστημά του το οποίο ανανεώνεται διαρκώς. Μάλιστα, έχουν και ειδική κατηγορία με προσφορές, όπου ανεβάζουν ορισμένα κομμάτια σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, αρκεί να τα προλάβεις. 

India Bazaar

Λεωφ. Κηφισού 70, Αιγάλεω, τηλ: 21 0341 4369

Έπιπλα εξαιρετικής ποιότητας, από την Ινδία αλλά και εγχώρια, ρετρό και έθνικ, από μασίφ ξύλο, σε περιμένουν στην έκθεσή τους μεγέθους 4.000 τετραγωνικών μέτρων στον Ταύρο για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο σπίτι σου. Φθηνά δεν είναι, όμως η ποιότητα κατασκευής τους τα καθιστά άκρως value for money, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις κάποια εξαιρετικά οικονομική ευκαιρία.

Το Παζάρι του Ελαιώνα

Η έκταση στην οποία απλώνεται το παζάρι των ρακοσυλλεκτών στον Ελαιώνα κάθε Κυριακή θα σε εντυπωσιάσει, με αμέτρητους αυτοσχέδιους πάγκους και ετοιμοπόλεμους πωλητές να αραδιάζουν την πραμάτεια τους και τον κόσμο να αγοράζει κάθε λογής αντικείμενα. Ανάμεσά τους δεν αποκλείεται να βρεις και διάφορα ρετρό μικροέπιπλα σε απίστευτα χαμηλές τιμές, αν είσαι αρκετά τυχερός και έτοιμος για εξερεύνηση.

Vendora

Mε περισσότερες από 450.000 αγγελίες και 2 εκατομμύρια επισκέψεις ανά μήνα, το Vendora είναι ίσως η πιο δημοφιλής ελληνική πλατφόρμα για να αγοράσεις μεταχειρισμένα είδη κάθε λογής, ανάμεσά τους και μπόλικα παλιά έπιπλα, σε καλές τιμές. Κάνοντας τη σχετική αναζήτηση και ταξινομώντας τα ανά τιμή, θα βρεις αρκετές ευκαιρίες σε καρέκλες, πολυθρόνες, κομοδίνα, έπιπλα τηλεόρασης, κομοδίνα κ.α. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v