Το Myrtmigi θα σε μάθει να φτιάχνεις τις πιο τέλειες κούπες

Για δύο βραδιές του Φλεβάρη, η κεραμίστρια Μυρτώ Βουτυρά μέσω του Community Club μας μαθαίνει πώς να φτιάξουμε την πρώτη μας κούπα.

Το Myrtmigi θα σε μάθει να φτιάχνεις τις πιο τέλειες κούπες

Η κεραμική είναι ένα άκρως δημιουργικό, χαλαρωτικό και ψυχοθεραπευτικό χόμπι. Η επαφή με τον πηλό, η δημιουργία κάτι από το τίποτα, σε γεμίζει με θετική ενέργεια και η όλη διαδικασία είναι άκρως ψυχαγωγική.

Πόσο μάλλον αν συνδυαστεί με ένα ποτηράκι κρασί.

Ναι, καλά διάβασες.

Στο νέο του σεμινάριο, το Community Club φιλοξενεί την κεραμίστρια Μυρτώ Βουτυρά a.k.a. Myrtmigi και μας καλεί να φτιάξουμε και να ζωγραφίσουμε την πρώτη μας κούπα μέσα από δύο συναντήσεις, στις 21 και 28 Φεβρουαρίου, ενώ παράλληλα απολαμβάνουμε το κρασάκι μας. 

Η Μυρτώ Βουτυρά σπούδασε product design στο Camberwell College of Arts του Λονδίνου. Υπήρξε δασκάλα γιόγκα για πολλά χρόνια, όμως κατά τη διάρκεια της πανδημίας αποφάσισε να καταπιαστεί με την δημιουργία κεραμεικών, φτιάχνοντας υπέροχα αντικείμενα και κερδίζοντας αμέσως την αγάπη του κόσμου. Οι δημιουργίες της χαρακτηρίζονται από πρακτικότητα, αλλά και χιούμορ, είναι πανέμορφες και πρωτότυπες, και κοσμούν σπίτια (και κουζίνες και σαλόνια και μπάνια) σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by myrtmigi (@myrtmigishop)

Στην πρώτη συνάντηση θα φτιάξεις τη δική σου κούπα/μπολ με την τεχνική του pinching. Το δημιούργημά σου έπειτα θα ψηθεί σε ειδικό φούρνο, ενώ στη δεύτερη συνάντηση θα έχεις τη δυνατότητα να το ζωγραφίσεις. Μετά, η Μυρτώ θα το λουστράρει και θα το ξαναψήσει και, τέλος, μετά από μια εβδομάδα θα παραλάβεις το μοναδικό σου αριστούργημα για να απολαύσεις τον καφέ ή το γιαούρτι με γκρανόλα ή τα δημητριακά ή το energy bowl ή οτιδήποτε θες τελοσπάντων.

Το κόστος ανέρχεται στα 80€ ανά άτομο, κρασιού συμπεριλαμβανομένου, ενώ οι θέσεις είναι περιορισμένες, οπότε κάνε εγκαίρως την κράτησή σου εδώ

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by myrtmigi (@myrtmigishop)

 

 

 

 

  

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v