Nikkei CuEva, γεύσεις υψηλής γαστρονομίας

Νέα εποχή, με νέα εικόνα για το πιο ονομαστό Peruvian resto-bar της Αθήνας

Nikkei CuEva, γεύσεις υψηλής γαστρονομίας

Η πιο διάσημη «σπηλιά», της πρωτεύουσας, προσέθεσε καινούργιες προτάσεις στο μενού της, έφερε limited edition wagu A5 Ιαπωνίας Καγκοσίμα πιάτα, φρέσκαρε την εικόνα της με την υπογραφή της GJP Design & Construction και έκανε, για ακόμα μία φορά, τους λάτρεις της Nikkei κουζίνας να απολαμβάνουν γεύσεις υψηλής γαστρονομίας!

Ο executive σεφ Νίκος Ψηλός κι ο Κλαούντιο Μπαϊράμι, που καθημερινά κρατά στο τιμόνι της κουζίνας του Nikkei CuEva,  έχουν δημιουργήσει ένα μενού με εμπνευσμένα ορεκτικά και ευφάνταστα κυρίως πιάτα.

Ψητό καλαμπόκι με βούτυρο shiso, τάκος με παλαμίδα και καλαμπόκι, gyoza με γέμιση πάπιας, κρέμα παρμεζάνας και φρέσκια τρούφα, αλλά και vegan gyoza με γέμιση παντζαριού και κρέμα από μελιτζάνα και τοφού, κοτόπουλο yakitori με σουσάμι kimchi, σεβίτσε λαβράκι με τραγανό κράκερ από κινόα, σεβίτσε με τόνο, μαγιάτικο tiradito με σος από πράσινο τσίλι και μία μεγάλη ποικιλία από nigiri και sushi rolls, είναι από τις προτάσεις που φέρνουν πυροτεχνήματα στον ουρανίσκο  και ευφορία στη ψυχή.

Παράλληλα, στο μενού, έχει προστεθεί κι ένας μικρός κατάλογος με limited edition wagu A5 Ιαπωνίας Καγκοσίμα, πιάτα με premium χαρακτήρα. 

Κι όλα αυτά μέσα σε έναν υπέροχα διαμορφωμένο χώρο με το μπαρ να «αγκαλιάζει», πλέον, την ανοιχτή κουζίνα και όλο το resto-bar να έχει μετακινηθεί προς τα πάνω. Ο χώρος άνοιξε, φωτίστηκε, ξύλινα stools τοποθετήθηκαν στο κέντρο «δένοντας» αρμονικά με τα τους ωραίους καναπέδες –τραπέζια και με το υπόλοιπο μαγαζί. 

 

Η υψηλή γαστρονομική ταυτότητα του Nikkei- CuEva, η εξαιρετική πρώτη ύλη, η ζεστασιά του χώρου, η μουσική και τα μοναδικά signature cocktails της Μαίρης Ταλαιπώρου, δημιουργούν το απόλυτο στέκι και για τον φετινό χειμώνα.

Το Nikkei CuEva, ένα resto-bar με προσωπικότητα, έχει δημιουργήσει το δικό του θεσμό στο food and beverages, απογειώνοντας τις fusion γευστικές προτάσεις του. Συμπληρώνοντας, σχεδόν μία δεκαετία επιτυχημένης παρουσίας το Nikkei CuEva, με πολλές και σπουδαίες διακρίσεις, κάνει και φέτος τη διαφορά προσθέτοντας στον κατάλογό του νέα πιάτα με ακόμα πιο τολμηρούς συνδυασμούς.

Nikkei CuEva: Κλεομένους 2, Πλ. Δεξαμενής, Κολωνάκι, Αθήνα 106 73

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v