«Δεν με ενδιαφέρει αν θα έρθει κάποιος εδώ ή όχι, προέχει η ασφάλειά μας»

Ο δήμαρχος Αράχωβας, μίλησε για το #cancelArachova αλλά και το θλιβερό γεγονός της θανάτωσης του Όλιβερ στην πόλη.

«Δεν με ενδιαφέρει αν θα έρθει κάποιος εδώ ή όχι, προέχει η ασφάλειά μας»

Συνεχίζονται οι σφοδρές αντιδράσεις στα social media σχετικά με τη βίαιη θανάτωση του σκυλάκου Όλιβερ στην Αράχωβα με το hashtag #cancelArachova να τρεντάρει σε Twitter, Facebook και Instagram. Για το θλιβερό περιστατικό μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο δήμαρχος Διστόμου - Αράχωβας Γιάννης Σταθάς με αφορμή τις έρευνες που διεξάγουν έμπειρα στελέχη της Ασφάλειας Αττικής και μάλιστα του τμήματος Ανθρωποκτονιών για το θέμα.

«Τα εν λόγω ντοκουμέντα είναι από κάμερες, και ζήτησα να στείλουν πιο εξειδικευμένους ανθρώπους γιατί στο τμήμα μας υπάρχει υποστελέχωση και δεν υπάρχει και η αντίστοιχη γνώση για τη διαχείριση του περιστατικού. Όσον αφορά στο #cancelArachova ούτε που μας ενδιαφέρει αν θα έρθει κάποιος στη Αράχωβα ή όχι, μας ενδιαφέρει η ασφάλειά μας. Καθόλου δεν με ενδιαφέρει αν θα έρθει κάποιος στην Αράχωβα αυτή τη στιγμή για διακοπές, με ενδιαφέρει η ασφάλειά μας. Υπήρξε ανθρωποφαγία στην υπόθεση.  Η νόμιμη γνωμάτευση είναι του ιδιοκτήτη. Αυτή που πρέπει να μιλήσει είναι η αστυνομία» ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος.

«Φυσικά και υπάρχουν ντοκουμέντα που έχουν δοθεί στην ΕΛ.ΑΣ και τα επεξεργάζονται. Για να φύγει και αυτή η σκιά ότι κρύβουμε πράγματα. Έκανα χαρτί για να μας απαντήσει η αστυνομία για την πορεία των ερευνών και η εισαγγελία αν κάποιος δημότης έχει αρνηθεί να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία. Κανένας δεν έχει αρνηθεί. Όταν το πρωτοακούσαμε σοκαριστήκαμε. Τα παιδιά μας πήγαιναν στα φροντιστήρια μόνα τους, τώρα πηγαίνουν με συνοδεία των γονιών. Έχει αλλάξει η ζωή μας εδώ πέρα. Ο φονιάς μπορεί να είναι δίπλα μας. όταν έγινε το σκηνικό αυτό, το σαββατοκύριακο εκείνο είχαμε και 10.000 επισκέπτες στην Αράχωβα. Μπορεί να είναι ντόπιος ή ξένος. Θέλουμε να βρεθεί άμεσα γιατί έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που δεν είναι φυσιολογικές» συμπλήρωσε ο κ. Σταθάς.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v