Γιάννης Μπέζος: «Ο Χίτλερ μπροστά στην ελληνική οικογένεια είναι αρνί»

Απόψεις που θα συζητηθούν εξέφρασε ο Γιάννης Μπέζος, μιλώντας στο Action 24 για την (καθόλου αγία) ελληνική οικογένεια.

Γιάννης Μπέζος: «Ο Χίτλερ μπροστά στην ελληνική οικογένεια είναι αρνί»

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Αργά του Action 24 βρέθηκε ο Γιάννης Μπέζος, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την ελληνική οικογένεια.

«Οι μαμάδες είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει. Ο Χίτλερ μπροστά στην ελληνική οικογένεια είναι αρνί, είναι κάτι που σε βάζει από κάτω» δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός, και συνέχισε: «Η κουβέντα είναι πολύ μεγάλη. Δεν είναι αποτέλεσμα της φτώχειας. Είμαστε ένας λαός της Ανατολής, του ανατολικού τόξου, ένας λαός ορθοδοξίας που δίνει πάρα πολύ μεγάλη σημασία στην οικογένεια. Όταν η οικογένεια γίνεται διαστροφή γίνεται σαν τη μαφία, δεν σε αφήνει να αναπνεύσεις, θέλει να τα ελέγχει όλα. Και όταν λέω οικογένεια δεν εννοώ μόνο το πρώτο κύτταρο, τη μάνα και τον πατέρα, εννοώ με την ευρεία έννοια

»Αυτό, λοιπόν, είναι καλό να το αποφεύγουν και οι άντρες και οι γυναίκες. Δηλαδή να τη "σκοτώνουν" γρήγορα την οικογένεια, το εννοώ ρητορικά. Πρέπει να τη σκοτώσει κανείς μέσα του, να μην την έχει ανάγκη. Να μην αναφέρεται σε αυτό. Αυτό είναι πολύ μεγάλο θέμα των παιδιών που δεν απογαλακτίζονται γρήγορα και εύκολα.

»Φταίνε πάρα πολύ και οι γονείς που θέλουν να είναι συνέχεια πάνω από το παιδί, για καλό το κάνουν, να το φροντίσουν και τελικά δημιουργούνται όλες αυτές οι στρεβλώσεις και πλουτίζουν οι ψυχαναλυτές. Και τα ναρκωτικά πλουτίζουν με αυτά. Γιατί το ναρκωτικό είναι ένα υποκατάστατο του ονείρου, όταν το παιδί δεν ονειρεύεται, όταν δεν το αφήνεις να ονειρευτεί -γιατί οι γονείς φοβούνται να τα αφήσουν να ονειρευτούν- καταλήγουν εκεί», κατέληξε ο Γιάννης Μπέζος.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v