Οι πιο οικονομικές IP κάμερες για το σπίτι σου

Για διαρρήκτες, για κατοικίδια, ακόμα και για μωρά, αυτές οι έξυπνες κάμερες σπιτιού θα σου λύσουν τα χέρια.

Οι πιο οικονομικές IP κάμερες για το σπίτι σου

Αν λείπεις συχνά από το σπίτι και δεν έχεις συναγερμό, τότε μια ανησυχία για το τι συμβαίνει όσο λείπεις πιθανώς να την νιώθεις. Μπορεί να φοβάσαι μην μπει κανείς, ή μπορεί να έχεις ένα κατοικίδιο και να θες να τσεκάρεις τι κάνει.

Δεκτόν.

Τι λύσεις έχεις; Πέρα από το να βάλεις συναγερμό και σύστημα καμερών του πανακρίβου, μπορείς (αρχικά τουλάχιστον) να εγκαταστήσεις μια ή και παραπάνω IP κάμερες.

Πρόκειται για έξυπνες κάμερες, οι οποίες συνδέονται με το wifi σου και, μέσω εφαρμογής στο κινητό σου, δίνουν μια λεπτομερή εικόνα του τι συμβαίνει στο σπίτι σου, ενώ παράλληλα σε ενημερώνουν για το αν εντοπίσουν κάποια κίνηση. Μάλιστα έχουν και ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο, ώστε να μπορέσεις να επικοινωνήσεις εξ’ αποστάσεως με τον χώρο.

Δες παρακάτω μερικές από τις πιο οικονομικές και ποιοτικές της αγοράς.

ROBO1003 Wi-Fi 1080p Full HD Αδιάβροχη

Από 18€ 

Πέρα από σούπερ οικονομική, η κάμερα της ROBO έχει αυξημένη αντοχή, καθώς ο φακός της κάμερας βρίσκεται εντός θόλου. Μέσω εφαρμογής μπορείς να τη χειριστείς και να παρακολουθείς live την περιοχή λήψης που θες, ενώ με την λειτουργία PTZ (Pan-Tilt-Zoom), ζουμάρεις και περιστρέφεις κατά το δοκούν. Είναι εφοδιασμένη με φώτα led υπερύθρων έτσι ώστε να είναι δυνατή η καταγραφή της εικόνας σε απόλυτο σκοτάδι, και προσφέρει αμφίδρομη επικοινωνία με μικρόφωνο.

Xiaomi C200 Wi-Fi 1080p Full HD

Από 28€ 

Η κάμερα της Xiaomi διαθέτει ανάλυση Full HD 1080p, 2.0 megapixel και WDR, έτσι ώστε οι λήψεις με οπίσθιο φωτισμό εμφανίζονται καθαρές και με λεπτομέρεια. Υποστηρίζει εντοπισμό ανθρώπινης παρουσίας με χρήση AI, για αυτόματη παρακολούθηση και καταγραφή, και αμφίδρομη φωνητική επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο, για να επικοινωνείς εξ’ αποστάσεως στο σπίτι με οποιονδήποτε θες. Η κάμερα είναι συμβατή με τις συσκευές Amazon Alexa και Google Home, ώστε να μπορείς εύκολα να δώσεις φωνητικές εντολές.

Realme RMH2001  Wi-Fi 1080p Full HD

Από 28€

Η έξυπνη αυτή κάμερα χρησιμοποιεί διαφορετικούς μηχανισμούς για ελεύθερη περιστροφή προς όλες τις κατευθύνσεις, δείχνει καθαρά ακόμη και στο σκοτάδι, και μπορεί να ανιχνεύσει ύποπτες κινήσεις με τρεις διαφορετικούς τρόπους: φωνή, κίνηση και ανθρώπινο σώμα στέλνοντας ειδοποίηση στο κινητό τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής Realme Link. Υποστηρίζει αμφίδρομο ήχο σε πραγματικό χρόνο.

TP-LINK Tapo C310 v1 IP Wi-Fi 3MP Full HD+ Αδιάβροχη

Από 38€ 

Διαθέτει υψηλή ανάλυση 3 MP (2304 × 1296), για να δεις τον χώρο σου με καθαρή εικόνα, ενώ διαθέτει νυχτερινή όραση και αισθητήρα κίνησης, που ενεργοποιεί την εγγραφή αυτόματα όταν ανιχνεύει κίνηση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως baby monitor ή για τα κατοικίδια, καθώς διαθέτει λειτουργία διπλής κατεύθυνσης ήχου, που σου επιτρέπει να ακούς και να μιλάς μέσω της κάμερας. Η πρόσβαση είναι εύκολη μέσω της εφαρμογής Tapo και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παρακολούθηση πολλαπλών καμερών σε διαφορετικούς χώρους. Υποστηρίζει Alexa και Google Home.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v