Drops Of Greece, ο Φύλακας Άγγελος της Επιδερμίδας μας

Υπερ-συμπυκνωμένος ορός ολικής προστασίας προσώπου

Drops Of Greece, ο Φύλακας Άγγελος της Επιδερμίδας μας

Το Facial Skin Guardian της Drops of Greece δεν είναι ένα ακόμα σέρουμ, κρέμα ή τονωτική λοσιόν. Είναι ένας ορός προνοητικής φροντίδας της επιδερμίδας και μία ασπίδα προστασίας ενάντια στο χρόνο. Απευθύνεται τόσο σε γυναίκες, όσο και σε άντρες με ευρύτητα ηλικιακού φάσματος.

Πρόκειται για έναν υπερσυμπυκνωμένο ορό προστασίας νέα γενιάς, για κάθε τύπο δέρματος, σχεδιασμένο να καλύπτει όλες τις ανάγκες του δέρματος, κάθε μέρα, σε οποιεσδήποτε συνθήκες έκθεσης. 



Η συσκευασία του προϊόντος, όπως και η φιλοσοφία του εμπνέεται από την Κυκλαδική Τέχνη και τον Κυκλαδικό Πολιτισμό, τη συμμετρία και το ευ ζην. Το χρώμα της συσκευασίας είναι αρμονικά συνυφασμένο με το Ελληνικό Στοιχείο, τη Σύγχρονη Ελλάδα, την Καινοτομία και τη Χαρά. 

Τα στοιχεία του Drops of Greece που το καθιστούν ως ένα προϊόν υψηλών προδιαγραφών, μεταξύ άλλων, είναι η άμεση βελτίωση λειτουργίας του δερματικού φραγμού από την πρώτη εφαρμογή, η προστασία από την περιβαλλοντική μόλυνση και τη μπλε ακτινοβολία, η αντιγήρανση, η αύξηση παραγωγής κολλαγόνου, η σύσφιξη και η μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Το προϊόν είναι οργανικό, φιλικό στο περιβάλλον, vegan, cruelty free, ενάντια των πειραμάτων στο ζωικό βασίλειο και στη φύση.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ:https://shop.dropsofgreece.gr

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v