Στο open house event της Aria Fine Catering

Η παρουσίαση νέων υπηρεσιών και η συνεργασία της με τη Madame Ginger 

Στο open house event της Aria Fine Catering

Η ARIA διοργάνωσε ένα open house event το “Maison ARIA” και για πρώτη φορά άνοιξε το «σπίτι» της στο κοινό. Οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις 3.000 τμ στο Κορωπί υποδέχτηκαν εκλεκτούς καλεσμένους του χώρου της εστίασης, εκπροσώπους του πολιτισμού, δημοσιογράφους, event planners, influencers κι επιφανείς επιχειρηματίες.

Άννα Χαλικιά, Μαριλένα Παντάκη (Madame Ginger), Ειρήνη Ψηφίδη, Μάρα Βασιλάκου, Ιωάννα Μαστροκόλια

Ιωάννης Μάνος, Τατιάνα Λύγαρη, Παναγιώτης Γιαννακός

 

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν το μενού που επιμελήθηκε ο νέος Executive Chef Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, να γνωρίσουν τη Madame Ginger που δημιούργησε με την ομάδα της το νέο plant-based menu και να δοκιμάσουν τις συνταγές που φέρουν την υπογραφή της. Απόλαυσαν επίσης τα signature cocktails του νέου bar concept “BAR STORIES by ARIA” που δημιούργησε ο διακεκριμένος Mixologist Πάνος Μπεκιάρης αποκλειστικά για την ARIA.

 

 

H ομάδα της Aria Fine Catering

Για τον Παναγιώτη Γιαννακό, ιδρυτή και ψυχή της ARIA, η νέα εποχή προτάσσει τη συλλογικότητα και  την εξειδίκευση. Η εταιρεία παράλληλα κρατά σε όλα τα επίπεδα τις διαχρονικές της αξίες όπως η προσωπική φροντίδα και η απαράμιλλη ποιότητα της πρώτης ύλης. Σε αυτό το πλαίσιο ο νέος  Executive chef Δημήτρης Παναγιωτόπουλος ένωσε τις δυνάμεις και τη διεθνή εμπειρία του με τους ανθρώπους της ARIA ανοίγοντας μαζί ένα καινούριο κεφάλαιο στο fine catering. 

Η ARIA έρχεται παράλληλα να καλύψει τη σύγχρονη ανάγκη για μία plant-based διατροφή δημιουργώντας το Plant-based Celebration Menu & Box by Madame Ginger. Για το σχεδιασμό του νέου μενού, η ομάδα της Madame Ginger άντλησε έμπνευση από νοσταλγικές γεύσεις πάρτι και φαγητό που θα ήθελε να βρίσκει σε γιορτές κι εκδηλώσεις. Mini burger αρακά με coleslaw, κεφτεδάκια από μαυρομάτικα με BBQ sauce, sandwich cake με ρεβυθοσαλάτα, σοκολατένια mousse γλυκοπατάτας με ελαιόλαδο και ανθό αλατιού και κρεμώδες cheesecake είναι μερικά μόνο από τα εδέσματα που απευθύνoνται σε όλους ανεξαρτήτως διατροφικών συνηθειών προσφέροντας μια προηγμένη plant-based γευστική εμπειρία σε κάθε εκδήλωση. 

Χριστιάνα Δαρμή, Ευφροσύνη Πολυζώη


Στις νέες συνεργασίες της Αria Fine Catering ο mixologist Πάνος Μπεκιάρης υπογράφει το νέο bar concept της ARIA με signature cocktails και θεματικά bars, όπως Champagne party, Gin &Tonic party και Italian party με την αισθητική ενός εξαιρετικού premium cocktail bar.

Ιωάννα Κούκου, Μαρία Τσουκαλά, Χριστιάνα Δαρμή, Αγγελική Κυρκιλή, Μιχάλης Κουβελας, Ευφροσύνη Πολυζώη, Γιώτα Παναγιώτου


Όλες αυτές οι συνεργασίες θέτουν νέα standards διατηρώντας τις αξίες που φέρνουν την Aria Fine Catering όλα αυτά τα χρόνια στην κορυφή των εκδηλώσεων υψηλού κύρους.

Δείτε το νέο εορταστικό μενού που υπογράφει: https://aria.gr/christmas/

 

Photos CREDITS Ισμήνη Κιμιωνή, STUDIO PANOULIS

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v