10 podcasts να ακούσεις όταν έχεις πήξει στην κίνηση

Χιούμορ, καθημερινότητα, ευ ζην και αθλητικά σου κρατάνε όμορφη συντροφιά όσο βρίσκεσαι πηγμένος στην Εθνική.

10 podcasts να ακούσεις όταν έχεις πήξει στην κίνηση

Τα podcasts είναι ένας ωραίος τρόπος να περνά ευχάριστα και δημιουργικά η ώρα σου. Μπορεί να περιλαμβάνουν αναλύσεις της επικαιρότητας ή συζητήσεις πάνω σε θέματα που δεν γνώριζες, αλλά βαριόσουν να ρωτήσεις.

Μπορεί ακόμα και να σου μάθουν πώς να διεκδικήσεις αυτά που δικαιούσαι στη ζωή ή πώς να γυμναστείς σωστά.

Όποια κι αν είναι η ανάγκη σου, τσέκαρε παρακάτω μερικά για να βάλεις να ακούσεις εκείνες τις ώρες τις ατελείωτες που περνάς κολλημένος στην κίνηση, ή στο Μετρό ή στο σπίτι σου.

Archaeostoryteller

Ο Θόδωρος Παπακώστας εξηγεί γιατί η αρχαιότητα μπορεί να μας συγκινήσει, να μας τρομάξει, να μας διασκεδάσει, να μας κάνει περήφανους για τους προγόνους όταν ήταν «καλύτεροι», και να μας κάνει περήφανους για εμάς.

Uncut

Κάθε βδομάδα, ο Θοδωρής Κανελλόπουλος και ο Κωνσταντίνος Αμπατζής, άλλες φορές οι δυο τους και άλλες φορές με εκλεκτούς καλεσμένους, αναλύουν και σχολιάζουν τα πιο σημαντικά (ή και όχι) θέματα της εβδομάδας που ξεκινάει.

Explainer

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή ο Σταύρος Διοσκουρίδης προσπαθεί να εξηγήσει τι κρύβεται πίσω από τους δημοσιογραφικούς τίτλους και να μάθει πώς διαμορφώνονται οι εξελίξεις που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητά μας.

Been There, Done That

H Μίνα Μπιράκου μιλάει για όσα και όσους της έκαναν καλή ή κακή εντύπωση την εβδομάδα που πέρασε, προτείνει ό,τι της άρεσε και την έκανε να περάσει καλά, σχολιάζει την επικαιρότητα, ασχολείται με τις ανθρώπινες σχέσεις και ιστορίες, παίρνει θέση σε ζητήματα που σηκώνουν συζήτηση και αφηγείται προσωπικά περιστατικά.

Μικροπράγματα

Κάθε μήνα, ο Άρης Δημοκίδης παρουσιάζει ηχητικά ντοκιμαντέρ για αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του τηλεοπτικού, πολιτικού και εν γένει μηντιακού κόσμου, φωτίζοντας άγνωστες πλευρές της ζωής τους.

Άλλο ένα podcast 2.0

O αγαπημένος κωμικός Θωμάς Ζάμπρας κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: σχολιάζει την επικαιρότητα, αλλά και αφηγείται προσωπικές ιστορίες με το καυστικό του χιούμορ και κάνει πάσης φύσεως παρατηρήσεις. Εν ολίγοις, «λέει βλακείες», όπως περιγράφει.

Γιατί όχι

Το podcast της Δέσποινας Κανάκογλου, εξερευνά ένα γαλαξία θεμάτων άμεσα, δημιουργικά και με χιούμορ, με σκοπό να παρέχει πληροφόρηση και γνώση, να εμπνεύσει, να παρακινήσει. Στις θεματολογίες του συμπεριλαμβάνεται η επιστήμη, η ψυχική υγεία και το ευ ζην.

Αναβολικό Παράθυρο

Ένας διατροφολόγος (Χρήστος Σίττας) και δύο προπονητές powerlifting (Πάτροκλος Ανδρουλάκης, Νίκος Μιχαλόπουλος) σχολιάζουν με μια δόση καφρίλας όλα τα καλώς και κακώς κείμενα στον χώρο του εγχώριου και μη fitness.

Τροφή Για Σκέψη

Ο Γιώργος Κουτρούλης και ο Μάξιμος Αλαμάνης παρουσιάζουν ένα podcast για την προσωπική ανάπτυξη, τις σχέσεις, το μυαλό, τον άνθρωπο και καθημερινές δυσκολίες που περνάμε. Όπως λένε «σε αυτό το podcast θα μάθεις πως να διεκδικείς επιτέλους στη ζωή αυτά που αξίζεις».

Ζοσιμάρ

Ο Ζοσιμάρ, ο μαύρος Ράμπο, o Θέμης Καίσαρης επιχειρεί κάθε Πέμπτη να βάζει σε τάξη το χάος του ποδοσφαίρου, ενώ παράλληλα σχολιάζει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο τα τεκταινόμενα της καθημερινότητας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v