Τα ζώδια που φωνάζουν στο κρεβάτι

Βλέπεις τον τίτλο του κειμένου και απορείς, αλλά εμείς ξέρουμε τι λέμε. Αρκεί να μας δώσεις δύο λεπτά να εξηγήσουμε.

 

Τα ζώδια που φωνάζουν στο κρεβάτι

Όλοι μπορούν, στη θεωρία, να γίνουν φωνακλάδες στο κρεβάτι. Έχει να κάνει με το πάθος της στιγμής, με το τι σου βγάζει το άλλο άτομο, πολλές φορές με το τι τσόντα έχεις δει την προηγούμενη μέρα. Συνεπώς δεν θέλουμε να παρεηγηθούμε ότι λέμε πως μόνο κάποια συγκεκριμένα ζώδια φωνάζουν στο κρεβάτι. Αυτό θα ήταν παράλογο και εντελώς αντιεπιστημονικό.

Εμείς θα εξηγήσουμε γιατί ορισμένα ζώδια φωνάζουν στο κρεβάτι, που είναι 100% επιστημονικό, αν τεντώσεις λίγο τον ορισμό που έχεις για τις κοινωνικές επιστήμες. Οκέι; Οκέι. Πάμε να δούμε.

Δίδυμοι
Παραδόξως, δεν κρύβουν δύο πλευρές σε αυτόν τον τομέα. Και το αγγελάκι, και το διαβολάκι που έχει ο μέσος Δίδυμος μέσα του γουστάρουν να φωνάζουν στο σεξ, όπως γουστάρουν και οτιδήποτε πιο πορνογραφικό. Αν παρατηρήσεις τα πρόσωπά τους, πολλές φορές ρίχνουν έκφυλες πλάγιες ματιές στον τοίχο, επειδή εκεί θα ήταν κανονικά η κάμερα.

Λέων
Περφόρμανς, περφόρμανς, περφόρμανς. Όχι μόνο για το άλλο άτομο, αλλά και για τον εαυτό του, επειδή η ίδια του η φωνή είναι απαραίτητο συστατικό για να καταφέρει να τελειώσει. Το οποίο δεν είναι αναγκαστικά κακό, μέσα στο περφόρμανς είναι ότι θα τελειώσεις κι εσύ. Τώρα για την ποιότητα του περφόρμανς λεκτικά και ηχητικά, δεν μπορούμε να σου πούμε κάτι.

Ζυγός
Οι Ζυγοί θα βάλουν τις φωνές στο σεξ όταν θέλουν να σε εμψυχώσουν. Το οποίο συμβαίνει συχνά, όχι επειδή σε βλέπουν που έχεις πέσει αλλά επειδή αυτή είναι γενικότερα η φάση τους. Οπότε αν πέσεις στο κρεβάτι με Ζυγό που δεν περνάει μείζον καταθλιπτικό επεισόδιο, οι πιθανότητες λένε πως θα νιώσεις να σε ραντίζουν με ροδοπέταλα για δέκα με τριάντα λεπτά.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί μπορούν να φωνάξουν πιο δυνατά από όλους, και όλα αυτά επειδή πιστεύουν πως θα σε κάνει να τους ερωτευτείς. Το πρόβλημα είναι ότι, όσο ηλίθιο κι αν ακούγεται, μπορούν να το καταφέρουν. Αλλιώς δεν θα ήταν το ζώδιο που είναι πιο στενά συνδεδεμένο με το σεξ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v