Τα ζώδια που θέλουν τον χρόνο τους

Υπάρχουν ζώδια που μπαίνουν με το καλημέρα σας σε μια σχέση, υπάρχουν όμως κι εκείνα που πρέπει να τα πολιορκήσεις πολύ στενά.

Τα ζώδια που θέλουν τον χρόνο τους

Δεν είναι όλα τα ζώδια έτοιμα να μπουν σε μία σχέση από το μηδέν στο εκατό. Που σημαίνει, στην πραγματικότητα, "δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ζώδια του νερού". Αλλά ας μην γινόμαστε καυστικοί. Ας δούμε αναλυτικά την λίστα με τα πιο "δύσκολα" ζώδια για να ρίξεις.

Όχι στο κρεβάτι. Στη ζωή σου.

Ταύρος
Οι Ταύροι έχουν δικό τους τρόπο και χρόνο να κάνουν τα πράγματα, ακόμα και το να ερωτεύονται. Δεν πας να χτυπιέσαι εσύ και να πετάς την μια ρομαντική χειρονομία μετά την άλλη; Ένας Ταύρος δεν θα νοιαστεί τόσο για αυτό, όσο για το πότε θα νιώσει ο ίδιος έτοιμος να αποδεχτεί τα αισθήματά του για εσένα.

Ζυγός
Ένας Ζυγός θέλει αρκετή προσοχή, και θέλει επίσης να είναι η μητέρα Τερέζα στο δωμάτιο. Που σημαίνει ότι θα πρέπει πρώτα να του δώσεις τον χρόνο του να τα καταφέρει όλα αυτά, και εσύ να συνεισφέρεις μόνο όσο σε παίρνει: Αν πας από μόνος σου για να επισπεύσεις την διαδικασία και του δώσεις όλη την προσοχή και την επιβεβαίωση που χρειάζεται, η καχυποψία του θα χτυπήσει κόκκινο και θα φύγει σαν τρομαγμένο ελάφι.

Αιγόκερως
Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσει να πλησιάσεις. Θα τα κάνει όλα εκείνος και θα σου δώσει να καταλάβεις ότι έχει τον έλεγχο, επειδή έτσι είναι οι Αιγόκεροι. Οι Αιγόκεροι "θέλουν τον χρόνο τους" ακόμα κι όταν ήδη τυπικά είναι μαζί με κάποιον. Θα κάνει ολόκληρο σόου που σου ξεκλειδώνει την νοητή πόρτα που σε κράταγε έξω από τα ενδότερα. Μέχρι τότε εσύ θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή, μιας και αλήθεια δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις την κατάσταση.

Υδροχόος
Και φτάνουμε στον τελευταίο και χειρότερο: Ο Υδροχόος θέλει τον χρόνο του, τελεία. Εσύ δεν έχεις και τόση σημασία μπροστά στο πρότζεκτ που αποκαλείται "ο προσωπικός του χρόνος". Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί το μυαλό του μέσου Υδροχόου, και οι προσπάθειές σου να πλησιάσεις και να καταλάβεις μάλλον είναι απέλπιδες. Αν σε θέλει στ' αλήθεια, θα σου το πει ευθέως - και οριακά σαν να τον ξεβολεύεις λίγο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v