Πώς θα σε απατήσει, βάσει ζωδίου

Το κέρατο είναι σταθερά κάτι που απασχολεί το μυαλό των ανθρώπων. Ας βάλουμε και τα ζώδια στην εξίσωση, τι μπορεί να πάει στραβά;

 

Πώς θα σε απατήσει, βάσει ζωδίου

Τα άστρα μπορούν να πουν πολλά πράγματα για την προσωπικότητα ενός ανθρώπου, αν είναι κάτι στο οποίο πιστεύεις. Και σίγουρα το αν θα απατήσει κάποιος είναι ένα πράγμα για το οποίο έχει χυθεί πολύ, πολύ μελάνι. Ας ρίξουμε και λίγο αστρικό μελάνι, λοιπόν.

Όχι τίποτα άλλο, μόνο επειδή οι άνθρωποι που ακολουθούν κατά γράμμα τα κλισέ του ζωδίου τους είναι πολλοί.

Κριός
Εύκολα θα του τραβήξει την προσοχή ένα νέο παιχνίδι, και μάλλον ξέρεις ήδη πόσο εύκολα ενθουσιάζεται. Αυτό σημαίνει πως το κέρατό του δεν θα έχει ολόκληρη συνωμοσία από πίσω. Απλά θα συμβεί και πιθανότατα δεν θα σημαίνει κάτι.

Ταύρος
Εδώ πάλι η συνωμοσία δίνει και παίρνει. Ο Ταύρος λατρεύει το γκλαμ, και τίποτα δεν είναι πιο γκλαμ απ' το να πρωταγωνιστείς στο δικό σου ερωτικό νουάρ με φόντο την σκοτεινή πόλη. Ο Ταύρος επίσης λατρεύει την υπερβολή, οπότε αφού το ρίχνει το κέρατο, οι εξτραβαγκάνζες τον μάραναν;

Δίδυμοι
Τους έχουμε στο μυαλό μας ως τους βασιλιάδες του διπλού ταμπλό, μα η πραγματικότητα είναι κάπως πιο βαρετή. Αν είναι σε σχέση, είναι εκεί. Παρ' όλα αυτά, κάποιες φορές δεν θα αγνοήσουν την σεξουαλική έλξη προς άλλους ανθρώπους και εκεί ζουν ένα μικρό τεστ δύναμης. Σπάνια όμως θα είναι κάτι παραπάνω από σεξ.

Καρκίνος
Άλλο ένα παρεξηγημένο ζώδιο, από την ανάποδη όμως. Ο Καρκίνος δεν είναι τόσο καλούλης όσο άκουσες, μιας και όχι μόνο θα κερατώσει, αλλά θα το κάνει και ολόκληρο σχέδιο. Θα κανονίσει κρυφές συναντήσεις, θα βρει άλλοθι, θα κρύψει τα ίχνη του. Μια παροιμία κάτι που έλεγε για σιγανά ποταμάκια, δεν μπορούμε να την θυμηθούμε...

Λέων
Σε γενικές γραμμές, ο Λέων δεν αγαπά το κέρατο. Αγαπά όμως πάρα πολύ την προσοχή των άλλων, και αν πιάσεις έναν Λέοντα σε κακή ημέρα... ας πούμε ότι οι ευάλωτες στιγμές τους μπορούν να γίνουν πραγματικά ευάλωτες.

Παρθένος
Το πρόβλημα του Παρθένου με το κέρατο είναι ότι το εκλογικεύει πολύ μέσα στο κεφάλι του, και σε γενικές γραμμές η εκλογίκευση σκέψεων είναι το πώς... κάνει... πράγματα...; Γενικά; Οπότε ναι, δεν ξέρουμε τι να σου πούμε.

Ζυγός
Δεν του αρέσει να απογοητεύει τους ανθρώπους, και τα ενοχικά του σύνδρομα θα παίξουν μεγάλο ρόλο στο αν θα κερατώσει ή όχι. Τώρα, αυτή η επιλογή δεν πρόκειται να επηρεάσει την δράση των ενοχικών του συνδρόμων, πάντα κάπου βρίσκουν να εστιάσουν.

Σκορπιός
Πιο πολύ τον γοητεύει η ιδέα ενός μυστικού εραστή, παρά το ίδιο το σεξ, ή και η ίδια η πράξη του να πρέπει να στήσει ολόκληρο ιστό. Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για τις μηχανορραφίες τους, αλλά ξεχνάμε να αναφέρουμε ότι σπάνια θα μπει στον κόπο να τις κάνει πραγματικότητα.

Τοξότης
Εδώ έχουμε ένα ζώδιο που λατρεύει την περιπέτεια και τον κίνδυνο. Αυτό σημαίνει ότι έχει υψηλές πιθανότητες να σου την κάνει, αλλά ευτυχώς έχει ηθικούς φραγμούς να τον κρατάνε πίσω. Το οποίο δεν είναι αναγκαστικά καλύτερο, γιατί μπορεί να σημαίνει επίσης συναισθηματική απιστία.

Αιγόκερως
Αν μιλήσαμε για εκλογίκευση στους Παρθένους, εδώ θα πούμε ότι τα πράγματα είναι ακόμα πιο σκληρά. Οι Αιγόκεροι είναι ακόμα λιγότερο συνδεδεμένοι με τα συναισθήματά τους, που σημαίνει ότι οι εξηγήσεις και οι δικαιολογίες τους μπορούν να γίνουν πάρα πολύ ενοχλητικές - ίσως πιο ενοχλητικές και από το ίδιο το κέρατο.

Υδροχόος
Αν το κάνει, δεν θα είναι για το σεξ. Θα είναι επειδή γνώρισε κάποιο άτομο που έκανε τον εγκέφαλό του να ιδρώσει. Και αυτή η εξήγηση στο μυαλό του Υδροχόου είναι επίσης δικαιολογία, άρα μην περιμένεις να ακούσεις συγγνώμη.

Ιχθείς
Για να συμβεί απιστία, πρέπει να υπάρξει πρώτα ρομάντζο, άρα πρέπει να γράψει αρχικά το ρομάντζο στο κεφάλι του. Συνεπώς υπάρχει μια περίοδος που μπορείς να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά - ανάλογα πάντα με το πόσο γρήγορα χτίζει μια ρομαντική κομεντί στο κεφάλι του ο κάθε Ιχθύς.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v