Tο νέο hot spot στο Χαλάνδρι με κορεάτικα καλλυντικά

Skincare που χαζεύεις στο Tik Τok

Tο νέο hot spot στο Χαλάνδρι με κορεάτικα καλλυντικά

Αναρωτιέσαι που θα βρεις τα πιο διάσημα και βραβευμένα κορεάτικα προϊόντα skincare που χαζεύεις στο Tik Τok, είναι viral και κάνουν χαμό σε όλον τον κόσμο; Μα στο Χαλάνδρι φυσικά που πριν λίγους μήνες άνοιξε ο παράδεισος του κορεάτικου skincare, καθώς στο concept store Elbeauty, αλλά και διαδικτυακά, βρίσκεις τα πιο δημοφιλή προϊόντα περιποίησης προσώπου και καλλυντικά από την Κορέα και την Ιαπωνία!

Νίκη Μπέκα, Ιωάννα Κονίνη (Ιδιοκτήτριες Elbeauty) Άντζελα Καλαμάρα, Λάουρα Γκαλιμάνη

Ναταλία Αρσενικού, Τίνα Καραφίνα, Ντόρις Λιαπάτα

Την χαρά να μάθουν τα πάντα για την κορεάτικη φιλοσοφία ομορφιάς, να ανακαλύψουν από κοντά τα beauty «διαμαντάκια» που έχουν κατακλύσει το feed μας στο Instagram είχαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν στο πρώτο και πολύ ξεχωριστό beauty event με άρωμα...Κορέας!

Εύη Μίλη, Εύα Καραφίνα, Άννα Αντωνιάδου

Beauty addicts που ενδιαφέρονται να μάθουν οτιδήποτε καινούργιο γύρω από την ομορφιά, δημοσιογράφοι που παρακολουθούν τις τάσεις, make up artists και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και έμαθαν όλα τα πολύτιμα μυστικά ομορφιάς για τη σωστή φροντίδα της επιδερμίδας τους.

Ντόρα Κατσικογιάννη, Τίνα Καραφίνα

Μάλιστα είχαν και την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε διάφορα happenings που είχαν στηθεί για το event, να δοκιμάσουν τα viral Korean και J-beauty products-φυσικά να ανακαλύψουν το δικό τους αγαπημένο προϊόν-αλλά και να γευτούν finger food με international γεύσεις!

Σίσσυ Καλλίνη, Χρήστος Νέζος, Εύα Καραφίνα, Βασίλης Καλλίδης, Δημήτρης Στράτος, Γωγώ Νικηφοράκη, Τίνα Καραφίνα

Στο κατάστημα αλλά και στο eshop elbeauty.gr θα βρεις βραβευμένα και δημοφιλή beauty brands από την Κορέα και την Ιαπωνία, μάρκες φημισμένες σε όλον τον κόσμο όπως Cosrx, Beauty of Joseon, Round Lab, Skin1004, Nacific, Medi-peel, Miguhara, Anessa και πολλές ακόμα που αξίζει να δοκιμάσεις!

Όλα τα best sellers προϊόντα skincare, με τα καλύτερα reviews στην αγορά από skin gurus, μπορείς να τα αποκτήσεις έως και με 40% έκπτωση από τις 23-26 Νοεμβρίου σε ένα τετραήμερο προσφορών της "Black Friday" !!!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v