5 ονειρεμένα ταξίδια στην Ευρώπη τα Χριστούγεννα

Χωρίς φόβο και άγχος, αλλά με πολύ… πάθος και εορταστική διάθεση, σου προτείνουμε πέντε ονειρεμένα ταξίδια στην στολισμένη Ευρώπη.

5 ονειρεμένα ταξίδια στην Ευρώπη τα Χριστούγεννα

Η μαγευτική Βιέννη, το νεανικό και πάντα φτηνό Μπάνσκο, η μαγεμένη Πράγα, το Παρίσι. Αχ, Ευρώπη, είσαι ωραία τα Χριστούγεννα, και ένα ταξιδάκι εορταστικό δεν θα μας χάλαγε από ποτέ.

Από τιμές τι παίζει όμως;

Κάτι γίνεται, αν κλείσεις μάλιστα εγκαίρως, θα επωφεληθείς από τις early bird τιμές που πάμφτηνες δεν τις λες, όμως Χριστούγεννα είναι, και όσο ο Άγιος με τα μούσια προβάρει την κόκκινη στολή του τόσο τα κόστη αυξάνονται.

Τι λες; Πάμε ένα ταξιδάκι;

Oh, Vienna

Ποιος δεν ονειρεύτηκε να ζήσει έστω και μια φορά στη ζωή του τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της Αυστρίας; Έλα τώρα, παραδέξου το, τη λιγουρεύτηκες λίγο από τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του Ιντερνέτ. Αυτό εδώ το πακέτο από το Manessis περιλαμβάνει εξόρμηση στην «πρωτεύουσα» των Χριστουγέννων, για 5 ημέρες, με πτήσεις charter της Sky Express, σε Δάση Βιέννης, Μάγιερλινγκ, Μπάντεν, (Σάλτσμπουργκ, Μπρατισλάβα) και διαμονή σε ξενοδοχείο 4*, 4* Sup και 5* με πρωινό καθημερινά. Από 395€ το άτομο συν 300€ φόροι αεροδρομίων– κράτηση εδώ

Vienna Christmas Market

Μπάνσκο σαν φοιτητές

Το κορυφαίο βουλγαρικό resort υπόσχεται φθηνές γιορτές, αλλά με άφθονη πολυτέλεια και μπόλικα winter sports, μια ανάσα από την Ελλάδα. Αυτό το πακέτο του Manessis σε πάει στην βουλγάρικη Αράχωβα, για 4 μέρες με πούλμαν και διαμονή στο Premier Luxury Mountain Resort 5* με ημιδιατροφή καθημερινά, συμπεριλαμβανομένου του εορταστικού Ρεβεγιόν για την παραμονή Χριστουγέννων. Κόστος από 465€ το άτομο. 

Banska Bystrica at Christmas Time

Πράγα μαγεμένη

«Κατώφλι» σημαίνει το όνομα της Πράγας στα τσέχικα και το ονειρεύτηκε, λέει, μια πριγκίπισσα πριν από 14 αιώνες, εκεί όπου θα έχτιζε μια πόλη που η φήμη της θα έφτανε στα αστέρια. Τέλειο χριστουγεννιάτικο σκηνικό, η τσεχική πρωτεύουσα περιλαμβάνεται σε ένα ωραιότατο πακέτο πέντε ημερών, με τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 (Diplomat, Stages) ή 5 αστέρων (Marriot) με αναχώρηση 22 και επιστροφή 27 Δεκεμβρίου. Κόστος ανά άτομο από 625€ συν 200€ φόρους αεροδρομίου, περισσότερα εδώ

Prague's Old Town Square

Ρώμη η αιώνια

Λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με την πρώτη φορά που αντικρίζεις από κοντά μια πόλη που τη λένε (καθόλου τυχαία) Αιώνια και αν αυτή τυγχάνει να είναι στις γιορτινές μέρες, τότε ποιος τη χάρη σου. Τέσσερις ημέρες στην Ρώμη λοιπόν σε πάει το Pyramistravel με αναχώρηση 23 και 24 Δεκεμβρίου, για να δεις το Βατικανό, την Βασιλική του Αγίου Πέτρου και προαιρετική εκδρομούλα στη Φλωρεντία γιατί σου αξίζει. Οι τιμές ξεκινούν από 339€ κατ’ άτομο για διαμονή σε 3στερο ξενοδοχείο, συν 260€ φόροι αεροδρομίων. Περισσότερα εδώ

Roman Dreams - (Rome, Italy)

Παρίσι το ρομαντικό

Η Αψίδα του Θριάμβου, η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων γιορτινά φωτισμένη, το Μικρό και το Μεγάλο Παλάτι, η Πλας ντε λα Κονκόρντ, το εντυπωσιακό κτίριο της Όπερας, οι πολυσύχναστες λεωφόροι Grands Boulevards, το Μουσείο του Λούβρου και η Disneyland, αν έχεις πιτσιρίκια (ή και αν δεν έχεις)… Το Παρίσι είναι θρησκεία και οι γιορτές του πάνε πολύ. Αν είσαι έτοιμος να (το) ερωτευτείς, τότε τσέκαρε αυτό το πακέτο του Travel Mall, το οποίο σε πάει για έξι μέρες στην πόλη του φωτός, με διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων και πρωινό, από 695€ το άτομο. 

Merry Christmas!

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v