Η πρώτη συλλογή του νέου, luxury brand MAJESTÆT

που ιδρύθηκε από τη Μαρία Σταύρου

Η πρώτη συλλογή του νέου, luxury brand MAJESTÆT

Το MAJESTÆT είναι ένα νέο, διεθνές brand γυναικείων ενδυμάτων με έδρα την Αθήνα που ιδρύθηκε από τη Μαρία Σταύρου με κεντρικό στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και ταυτόχρονα elegant power dressing

A perfect ‘Ιntro’

Η πρώτη συλλογή του νέου, luxury brand MAJESTÆT για το Φθινόπωρο του ’23 ακολουθεί με συνέπεια τα παραπάνω αισθητικά δόγματα και κάνει αυτό ακριβώς που λέει το όνομά της, ένα τέλειο ‘Intro’ στον κόσμο της μόδας. Η διακριτική πολυτέλεια των φίνων υφασμάτων υπογραμμίζεται από τις δυναμικές γραμμές των ρούχων, ενώ η προσοχή που έχει δοθεί στη λεπτομέρεια ενισχύει ακόμα περισσότερο τη γεωμετρία της συλλογής. H ‘Ιntro’ collection περιέχει όλα τα key pieces της σεζόν τα οποία δημιουργούν μία dreamy capsule wardrobe για τη σύγχρονη δυναμική γυναίκα που θεωρεί το elegant power dressing προέκταση της ίδιας της προσωπικότητάς της.

To όνομα του brand MAJESTÆT προέρχεται από το majesty και σημαίνει «μεγαλείο» στα δανικά. Η Δανία άλλωστε έχει επηρεάσει πολύ το ύφος και την αισθητική κουλτούρα της σχεδιάστριας του brand, Μαρίας Σταύρου. Η fashion designer συνδυάζει την quiet luxury με την άρτια ραπτική δίνοντας στις γυναίκες ρούχα που θα είναι πολυτελή μέσα στον μινιμαλισμό τους. Η παραδοσιακή τέχνη του πατρόν μπορεί με το σωστό twist να μετατραπεί σε RTW stylish items που θα υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα μίας γυναίκας για όλη της τη ζωή.

Details matter

Απαλές υφές, κομψές γραμμές και ντραπαρίσματα αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα ενώ ταυτόχρονα συνδιαλέγονται με τις βασικές αρχές του ανδρικού tailoring το οποίο χαρακτηρίζει τα κοστούμια της συλλογής. Η χρωματική παλέτα στην οποία κινείται η σχεδιάστρια είναι ο ορισμός του εκλεκτικού στυλ όπως αυτό αποτυπώνεται στις γήινες αποχρώσεις, στο διαχρονικό μαύρο, στο κομψό λευκό, στο σοφιστικέ γκρι και σ’ ένα ιδιαίτερο forest green.

Στα υφάσματα επικρατούν οι φυσικές ίνες, το bamboo, το κασμίρ και τo αγνό μαλλί. Οι φόδρες των ρούχων είναι από φυτικό μετάξι και όλα τα πλεκτά έχουν πιστοποίηση 100% sustainable. Η συλλογή ‘Intro’, φέρνει στο προσκήνιο τα βασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας: tailored παλτό, πουκάμισa, mannish παντελόνιa, καλοραμμένα σακάκιa, easy πλεκτά, εκλεπτυσμένα maxi και mini blazer dresses. Όσα χρειάζεται δηλαδή μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση και υψηλή αισθητική όλη την ημέρα αλλά και σε κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής της. Η διαφορά βρίσκεται στις λεπτομέρειες και η Μαρία Σταύρου τις έχει προσέξει σε όλα τα σχέδιά της. 

 

Βio

Η Μαρία Σταύρου είναι η νέα πρέσβειρα ενός σύγχρονου και ταυτόχρονα elegant power dressing. Η σχεδιαστική της προσέγγιση βασίζεται σε 5 πυλώνες: τον μινιμαλισμό, την κομψότητα, τη διακριτική πολυτέλεια, τον δυναμισμό και τη διαχρονικότητα ενώ σκοπός της είναι να δημιουργεί βασικά αλλά ξεχωριστά κομμάτια της γυναίκειας γκαρνταρόμπας.

Το brand MAJESTÆT είναι 100% εκείνη και απευθύνεται στην εργαζόμενη δυναμική γυναίκα του σήμερα και στον πολύπλευρο εαυτό που απαιτείται να έχει για να ανταπεξέλθει σε όλα. Το να σχεδιάζεις ρούχα γι’ αυτήν είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό project και η σχεδιάστρια  με την πρώτη της συλλογή ‘Intro’ μάς αποδεικνύει πώς μία σειρά ρούχων μπορεί να κάνει μία γυναίκα να νιώσει όμορφη, κομψή και δυναμική «μέσα και έξω».  Θα ολοκληρώσει τις σπουδές της στα οικονομικά στην Ελλάδα και από νεαρή ηλικία έχει φέρει εις πέρας πολλά σημαντικά και επιτυχημένα projects στα εστιατόρια του Ομίλου Καστελόριζο. Το εκλεκτικό στυλ, η υψηλή αισθητική και ο κόσμος της μόδας ήταν πάντα το πάθος της σχεδιάστριας και γι’ αυτό παρακολούθησε εντατικά σεμινάρια marketing & styling στο Condé Nast College of Fashion and Design στο Λονδίνο και σπούδασε σχέδιο μόδας στην Αθήνα.

 «Υπάρχουν δύσκολες και εύκολες μέρες. Η εμμονή μου με την μόδα και την υψηλή αισθητική, ο σεβασμός, η αγάπη μου προς αυτό που κάνω και το όραμά μου είναι αυτά που μου δίνουν δύναμη». Μαρία Σταύρου 

 

 

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v